Redactia.ro
Home » Monden » Par cuplul perfect și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta. Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de despărțire

Par cuplul perfect și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la asta. Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de despărțire

gina pistol si smiley

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mulți ani, iar în 2023 au decis să facă unul dintre cei mai importanți viața din viața lor și să devină oficial soț și soție. Cei doi sunt părinții micuței Josephine și, din exterior, par cuplul ideal, lipsit de probleme și conflicte. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost dintotdeauna atât de roz! Dezvăluirea a fost cea care a făcut confesiunea neașteptată, ba chiar a subliniat că a existat o vreme în care s-a despărțit și la despărțire.

Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de despărțire. Prezentatoarea a dezvăluit motivul

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au devenit o familie, cu acte în regulă. Cei doi au avut parte de o nuntă desfășurată într-un cadru de basm, iar Gina a arătat ca o prințesă în rochiile de mireasă pe care le-a purtat în cadrul ceremoniei. Fanii admiră modul în care relația dintre Smiley și Gina a evoluat de-a lungul timpului și, probabil, pare dificil de crezut, dar a existat o vreme în care prezentatoarea a luat în calcul despărțirea? Motivul este unul cât se poate de simplu.

Pe de altă parte, Gina Pistol susține că a știut, încă de la început, că Smiley va fi bărbatul alături de care își va petrece restul zilelor. A fost conștientă că va trebui să învețe să aibă mai multă răbdare și mai multă înțelegere față de el dacă își dorește ca relația să funcționeze. Ani mai târziu, vedeta nu regretă o clipă decizia pe care a luat – aceea de a-i rămâne alături și a învăța împreună ce înseamnă iubirea.

„Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol era nemulțumită de faptul că Smiley petrece foarte mult timp departe de casă

La începutul relației, Gina simțea că Smiley nu îi poate oferi stabilitatea emoțională de care avea nevoie. Artistul era foarte mult timp plecat de acasă întrucât trebuia să lucreze în studio sau să susțină concerte prin țară. Gina susține că, odată cu trecerea timpului, a învățat să fie mai răbdătoare și mai înțelegătoare față de ceea ce prespune viața de artist…adică multe ore departe de familie!

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună”, a declarat Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: