Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pare banc, dar nu este! Uite ce a pățit o mireasă de 25 de ani în noaptea nunții cu un bătrân de 70

Pare banc, dar nu este! Uite ce a pățit o mireasă de 25 de ani în noaptea nunții cu un bătrân de 70

Pare banc, dar nu este!

Pare banc, dar nu este! O fată de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani. Dar, în noaptea nunții, a primit mai mult decât se aștepta. A doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții

Această poveste a fost spună prin viu grai. Se pare că atunci când ai face orice pentru bani, nu mai iei în considerare nimic. Astfel că un mire de 70 a închiriat o cameră la hotel pentru el și frumoasa sa soție, pentru noaptea nunții.

Noaptea a trecut, iar în dimineața următoare, la exact ora 8:00, mirele intră fluierând pe ușa restaurantului din hotel. Tot un zâmbet și fericit până la cer, s-a așezat la masă. Chelnerița și-a făcut apariția, iar bătrânul de 70 de ani a zâmbit și mai tare.

Citește și:Chef Cătălin Scărlătescu: ”Sunt într-o relație deschisă cu …”

Pare banc, dar nu este!

Peste doar un sfert de oră, tânăra sa mireasă a pășit și ea printre mesele restaurantului. Avea cearcăne uriașe, părul dezordonat și părea să nu își țină prea bine echilibrul.

Speriată și de-a dreptul îngrijorată, chelnerița s-a apropiat de ea și i-a zis:

,,Oh, doamne, ce s-a intamplat cu tine? Sunteti o mireasa superba maritata cu un batran, dar aratati de parca noaptea nuntii a fost o lupta de caini!”

Soția plină de lacrimi în ochi a răspuns: ,,Demonul asta m-a pacalit. Zicea ca timp de 50 de ani și-a adunat REZERVE și a strâns. Eu credeam că vorbește despre bani”.