Redactia.ro
Home » Știri » Pare ireal, dar este adevărat! Cât a ajuns să coste o garsonieră într-un oraș din România. Multora nu le-a venit să creadă

Pare ireal, dar este adevărat! Cât a ajuns să coste o garsonieră într-un oraș din România. Multora nu le-a venit să creadă

GALERIE FOTO (4)

Pare ireal, dar este adevărat! Cât a ajuns să coste o garsonieră într-un oraș din România. Multora nu le-a venit să creadă atunci când au văzut anunțul pe internet.

Cât a ajuns să coste o garsonieră într-un oraș din România

În timp ce în unele zone ale țării, piața imobiliară a explodat, iar locuințele au atins cote maxime, în România există un oraș unde poți cumpăra o garsonieră la numai 8.000 de euro. Acest oraș este Lupeni, situat în județul Hunedoara. Deși zona are un potențial turistic uriaș, se pare că, piața imobiliară de aici a stagnat. Astfel că, un utilizator al unei platfome de vânzări a publicat un anunț în care a scos la vânzare o garsonieră cu doar 8.000 de euro, preț echivalent al chiriei pe 3 ani al unei alte garsoniere celebre din Cluj.

Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat! Locuința dispune de un spațiu util de 28 mp și este situată la etajul 1 al unui bloc din Lupeni. Ca și dotări, garsoniera are gresie, faianță, termopane, ușă metalică, parchet și se vinde complet mobilată, însă, există și un inconvenient.

Ce se arată în anunțul de vânzare

Casa nu este racordată la gaze: ”Garsoniera se vinde complet mobilată exact cum se vede în poze. Garsoniera se afla la etajul 1, pe strada principală Tudor Vladimirescu față în față cu magazinul Lidl . Are 28 mp, gresie, faianță, termopane, ușă metalică, parchet etc. Gazele sunt la ușă în caz ca vreți să băgați pe viitor”, este anunțul utilizatorului OLX. Lupeni este la o distanță de 18 km de Petroșani și 110 km de Deva. Se află într-o zonă cu potențial turistic uriaș, la doar 9 km de stațiunea Straja, acolo unde este cel mai mare domeniu schiabil din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini