Redactia.ro
Home » Știri » Pare o scenă desprinsă dintr-un film, dar este sută la sută real. A fost concediată și a jucat un bilet la Loto. Peste câteva zile a aflat că a câștigat o avere fabuloasă

Pare o scenă desprinsă dintr-un film, dar este sută la sută real. A fost concediată și a jucat un bilet la Loto. Peste câteva zile a aflat că a câștigat o avere fabuloasă

loto

O femeie din Bretania, în vârstă de 50 de ani, care tocmai fusese concediată, a participat la loteria EuroMillions, deși nu obișnuia să o facă, și a avut parte de o experiență de neimaginat: a câștigat un premiu de peste 109 milioane de euro, conform informațiilor de pe TF1, citate de News.ro.

A fost concediată și a jucat la Loto, sperând la o minune. Incredibil ce sumă a putut să câștige

La începutul lunii septembrie, această femeie din Bretania a ales să participe la loteria EuroMillions, o decizie neobișnuită pentru ea. Cu toate acestea, a avut parte de o surpriză de proporții, devenind deținătoarea celui mai mare premiu câștigat vreodată în regiunea Bretania. La nivel național, se află în top 10 câștigători ai acestui joc de noroc, ocupând poziția a noua. De obicei, femeia juca foarte rar la EuroMillions, dar de data aceasta a decis să-și încerce norocul.

După ce și-a verificat biletul la terminalul unui punct de vânzare al loteriei EuroMillions, nu a avut nicio idee despre cât de mare va fi câștigul. A aflat adevărata valoare a premiului abia când a ajuns acasă și a verificat rezultatele ultimei extrageri – câștigase incredibila sumă de 109 milioane de euro.

Tocmai îşi pierduse locul de muncă, dar norocul i s-a schimbat în cele din urmă. „Eram foarte îngrijorată, dar acum nu mai simt presiunea muncii. Se spune că aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger decât să câştig la loterie – cred că soarta a decis altfel”, a declarat femeia.

Ce intenționează să facă cu suma fabuloasă

Ce intenționează să facă acum cu acești bani? Călătorii în Thailanda și Mexic sunt pe listă, dar prioritatea principală este achiziționarea unei case în curând.

Pe lângă asta, ea dorește să împartă din această avere cu cei apropiați, sperând să lase o moștenire de care să beneficieze generațiile viitoare. În trecut, precedentul record de câștig la loterie în regiunea Morbihan, de unde provine femeia, a fost de 8 milioane de euro în 1993. Cu acest premiu de 109 milioane de euro, ea deține în prezent cel mai mare jackpot câștigat la EuroMillions sau la Loto în Franța în 2023.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: