Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Păreau niște grajduri părăsite, însă ce a descoperit un bărbat în ele a făcut înconjurul lumii

Păreau niște grajduri părăsite, însă ce a descoperit un bărbat în ele a făcut înconjurul lumii

GALERIE FOTO (14)

Un bărbat din Spania a avut parte de o surpriză de proporții într-o zi în care se plimba prin pădurea din apropierea reședinței sale. El plecase să ia o gură de aer proaspăt, însă după scurt timp s-a pierdut prin desișul pădurii. La un moment dat, el a dat peste niște grajduri părăsite, care ascundeau un mare secret.

Păreau niște grajduri părăsite, dar iată ce ascundeau

Bărbatul cunoștea foarte bine împrejururile casei sale, dar cu toate acestea nu era conștient de existența acestor grajduri părăsite din inima pădurii. Le-a văzut din depărtare, dar și-a luat inima în dinți să se apropie și să vadă ce ascund.

Zis și făcut. A ajuns la ușa din lemn, masivă, iar când a împins-o a avut surpriza vieții lui. Nu era deloc la ce se aștepta. El credea că va da peste un hambar ponosit, uitat de vreme, însă a dat peste o proprietate de lux.

Un cuplu bogat a transformat „grajdurile părăsite”

În urmă cu câțiva ani, un cuplu de milionari de vârsta a treia a intrat în posesia acestei proprietăți. Iubitori de natură, ei au decis să transforme această așezare într-o proprietate luxuriantă. Grajdurile erau, de fapt, o casă cochetă, în care se investiseră foarte mulți bani.

Imediat cum a pătruns în interior, bărbatul a dat de proprietarii de drept și a fost nevoit să-și ceară scuze pentru că a dat buzna peste ei. Proprietarii, în schimb, doi pensionari amabili, l-au invitat să rămână pentru a-i oferi un tur complet al casei. Vezi galeria foto pentru mai multe imagini  cu acele „grajduri părăsite”!

Loading...