Redactia.ro
Home » Monden » Păreau o familie avută, dar niciodată nimeni nu și-ar imagina că mama Geta ar sta în aceste conditii la magazin! Getuței nu i-a venit să creadă când și-a găsit mama așa: „Nu pot să cred” VIDEO

Păreau o familie avută, dar niciodată nimeni nu și-ar imagina că mama Geta ar sta în aceste conditii la magazin! Getuței nu i-a venit să creadă când și-a găsit mama așa: „Nu pot să cred” VIDEO

Păreau o familie avută, dar niciodată nimeni nu și-ar imagina că mama Geta ar sta în aceste conditii la magazin! Getuței nu i-a venit să creadă când și-a găsit mama așa: „Nu pot să cred” VIDEO

Păreau o familie avută, dar niciodată nimeni nu și-ar imagina că mama Geta ar sta în aceste conditii la magazin! Getuței nu i-a venit să creadă când și-a găsit mama așa! Iată detaliile!

Păreau o familie avută, dar niciodată nimeni nu și-ar imagina că mama Geta ar sta în aceste conditii la magazin

Mama Geta, protagonista unei povești pline de umor și generozitate, a făcut senzație pe rețelele sociale în urma unei întâmplări petrecute la magazinul din Hațeg. Geta Sterp, sora cunoscutului Culiță Sterp, a dezvăluit recent un moment special din viața ei și a mamei sale, care a stârnit multe reacții pozitive în rândul urmăritorilor săi.

Getuței nu i-a venit să creadă când și-a găsit mama așa: „Nu pot să cred”

Într-o postare de pe TikTok, Geta Sterp a împărtășit cu fanii ei o întâmplare neașteptată care a avut loc în magazinul mamei ei din Hațeg. Mama Geta părea să fi ales să trăiască în condiții precare, în frig, dintr-un motiv aparent simplu – pentru a nu plăti factura de curent. Cu toate acestea, gestul ei a fost descoperit de Getuța, sora cea mică a lui Culiță Sterp, care a fost uluită de condițiile în care se afla mama lor în magazin.

În momentul când Getuța a realizat că mama ei a preferat să stea în frig decât să plătească curentul, a luat o decizie spontană și plină de generozitate. Ea a hotărât să plătească factura de curent pentru magazinul mamei, astfel încât aceasta să aibă căldură și confort. Gestul surorii lor a fost atât de surprinzător și impresionant încât a stârnit reacții puternice în rândul urmăritorilor pe TikTok.

În videoclipul postat pe rețelele sociale, Getuța a fost extrem de emoționată de situația în care se afla mama ei și a mărturisit:

„Doamne, unde să scriu? Am venit la mama la magazin și are căldură în magazin.

Nu pot să cred! Numai în frig stă de obicei. Spune că ei nu îi trebuie căldură, că trebuie să plătească curent. 

Eu i-am spus că îi plătesc eu curentul, numai să își bage ală în priză. Acum are căldură, deci trebuie să-mi fac o cruce pentru că are căldură.”

Gestul lui Getuța nu a fost doar un act de generozitate, ci și o expresie a iubirii și preocupării față de starea de bine a mamei lor. Această poveste a fost una dintre cele mai recente întâmplări prezentate de Geta Sterp pe rețelele sociale, unde ea și familia sa împărtășesc momente autentice și amuzante din viața lor.

Astfel, povestea mamei Geta din Hațeg ne arată că gesturile de iubire și generozitate pot veni de la cei mai apropiați oameni din viața noastră și pot face diferența în viața cuiva. Gestul neașteptat al lui Getuța de a plăti factura de curent pentru magazinul mamei sale a adus căldură nu doar în magazin, ci și în sufletul tuturor celor care au urmărit această poveste inspirațională pe rețelele sociale.

@geta.sterp @MAMA GETA ♬ sunet original – Geta Sterp

Sursa foto: Captură ecran TikTok

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: