Redactia.ro
Home » Știri » Getuța Sterp a dat vestea cea mare! Mama Geta a fost prima care a aflat: „Sunt foarte fericită!”

Getuța Sterp a dat vestea cea mare! Mama Geta a fost prima care a aflat: „Sunt foarte fericită!”

Getuța Sterp a dat vestea cea mare! Mama Geta a fost prima care a aflat: "Sunt foarte fericită!"

Getuța Sterp, sora celebrului artist Culiță Sterp, este foarte iubită de oamenii din mediul online. Și-a format deja o comunitate mare de urmăritori pe rețelele de socializare, unde este foarte activă. Își ține fanii la curent cu tot ce este nou, iar de data aceasta a venit cu o veste așteptată de întreaga familie. Mama Geta a fost prima care a aflat și, de fericire, i-a sărutat mâinile fiicei sale.

Getuța Sterp este în culmea fericirii

Familia Sterp este foarte iubită de o mulțime de oameni și atât Culiță, cât și mama, surorile și fratele lui sunt foarte activi în mediul online. Își bucură fanii cu un conținut de calitate, potrivit mai ales iubitorilor de animale, având în vedere că au o afacere cu oi foarte dezvoltată. Getuța pare cea mai atașată de acest business, unde își petrece majoritatea timpului, atunci când nu este la birou.

Într-un vlog de pe YouTube, aceasta a surprins momentul în care a mers la mama Geta la magazin pentru a o aproviziona cu brânză, dar și pentru a-i transmite o veste foarte importantă pentru întreaga familie.  Mama Geta i-a sărutat mâinile când a văzut-o, fără a se gândi la ce avea să afle. Fiica preferată a mamei Geta a ținut să o anunțe pe aceasta că turma de oi s-a mărit, după ce alți doi miei au venit pe lume.

Mama Geta: „Cât ești de frumoasă și de scumpă. Daca nu te aveam pe tine, draga mamii, nu știu ce făceam. Ceilalți m-au părăsit. Și biata Leană este fata mea și toți sunteți, dar ei s-au dus mai departe un pic. Și ce veste îmi aduci?

Getuta Sterp: „Mi-a fătat o oaie cu doi miei. Sunt foarte fericită! I-o dat ciobanul să sugă. Mă duc să-i văd.”, a fost discuția mamă-fiică.

Getuța, fiica preferată a mamei Geta

Mama Geta a vorbit de mai multe ori despre relația pe care o are cu cei patru copii ai săi. Femeia a mărturisit că își iubește fiii și fiicele în mod egal, dar Getuța rămâne favorita ei. A fost ultima care s-a așezat la casa ei și care, după căsătorie, nu a renunțat să îi fie alături, mai ales în ceea ce privește afacerea cu oi.

Deși soțul ei a sfătuit-o să renunțe la ciobănie și a angajat-o la firma tatălui său, Getuța nu a putut sta departe de marea sa pasiune. Și-a dat seama că menirea ei este să ajute animalele și a ales să își ajute mama cât de mult poate, în limita timpului disponibil.

„Sunt atât de fericită când vine vorba despre miei și despre oi. Fac parte din viața mea și am așa… o împlinire sufletească când fac treaba asta. De asta nici nu am renunțat pentru că nu pot. Dacă o ai în sânge, trebuie să o duci până la moarte. Orice faci, când vii aici… E greu pentru că e muncă fizică, dar totodată e o împlinire sufletească și o relaxare”, a mărturisit Getuța într-un vlog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: