Redactia.ro
Home » Știri » Mama Geta a plecat de acasă din cauza fiicei sale, Ileana. Ce a făcut aceasta în adolescență: „Mă simțeam foarte vinovată!”

Mama Geta a plecat de acasă din cauza fiicei sale, Ileana. Ce a făcut aceasta în adolescență: „Mă simțeam foarte vinovată!”

Mama Geta a plecat de acasă din cauza fiicei sale, Ileana. Ce a făcut aceasta în adolescență: „Mă simțeam foarte vinovată!”

Mama Geta a plecat de acasă din cauza fiicei sale, Ileana. Iată de ce și ce a făcut aceasta în adolescență, astfel încât mama ei să „dispară” pentru o perioadă. Sunt lucruri despre care Ileana Sterp a vorbit întâia oară.

Mama Geta a plecat de acasă din cauza fiicei sale, Ileana. Ce a făcut aceasta în adolescență: „Mă simțeam foarte vinovată!”

Ileana Sterp a vorbit întâia oară despre un moment bine întipărit în mintea ei. Ziua când a decis să fie botezată, undeva în adolescență. Atunci, părinții ei au avut o reacție care au surprins-o pe Ileana Sterp, care era doar o copilă.

Cred că cel mai fain a fost când eu, personal, l-am cunoscut pe Dumnezeu. Eu și cei trei frați ai mei am început să frecventăm biserica penticostală, nu ne-am simțit pur și simplu atrași de biserica ortodoxă și e absolut normal să frecventezi o biserică unde îl simți pe Dumnezeu.

(…) Noi am început toți patru să mergem la biserică și părinții nu aveau nimic împotriva noastră. Și mă gândeam eu că dacă voi avea de gând să fac botezul, nici așa nu o se să împotrivească.

E, n-a fost chiar așa. Tata pot să zic că nu știu dacă crede în ceva, el e așa, imun la tot ce înseamnă Dumnezeu, nu cred că e un om credincios. Nu am avut niciodată o discuție serioasă să-l întreb, în schimb mi s-a confirmat de multe ori că nu crede, făcea tot felul de glume proaste, nu pot să-l numesc ateu, dar… Mama ne-a dat educația asta, ne vorbea despre Dumnezeu și el dărâma cumva chestiile astea, dar nu m-au afectat în așa fel încât să nu-L mai caut pe Dumnezeu. Atunci când eu am decis să fac botezul, el a fost imun, dar cumva zicea: „Cum adică, faci ce vrei tu”’. În schimb, mama, la care nu mă așteptam, sincer, a fost influențată de surori, neamuri, nu știu de ce lumea privește asta ca pe un lucru rău. Majoritatea ortodocșilor, când au auzit că eu vreau să fac botezul, întrebarea asta o primeam foarte des: „Ai înnebunit?”. Totuși, nu se întâmplă nimic.

Familia nu mi-a fost alături. Singura, sora mea a participat la botez, și ea de departe, încât să nu văd. Botezul a fost la un râu, au fost multe încercări înainte. Mama a plecat de acasă. O soră a ei a zis: Trebuie să îi dai o lecție, că nu face ea ce vrea așa, pur și simplu!. Zilele astea mama nu a dat niciun semn, noi nu știam de ea unde e, mă simțeam foarte vinovată. Era crunt, trecuse ziua botezului, care a fost magică și pot să zic că este cel mai bun lucru pe care eu l-am făcut și nu regret nicio secundă. Dar ziua următoare mă simțeam foarte vinovată pentru că erau atât de multe lucruri acasă pe care mama le făcea și mă simțeam vinovată față de frații mei, ei mă priveau pe mine cumva vinovată. Cred că a doua zi am aflat unde e mama, ne-am dus noi după ea. Eu am fost puțin mai rebelă, la fel cu și botezul, au fost multe împotriviri înainte, dar nu m-a făcut nimeni să dau înapoi.

Sursa: emisiunea Spune-mi cum! cu Antonia Fudulu / a7TV 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: