Redactia.ro
Home » Știri » Părerea Simonei Halep despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic. „Nu-mi plac astfel de lucruri…”

Părerea Simonei Halep despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic. „Nu-mi plac astfel de lucruri…”

Situația lui Novak Djokovici de săptămânile trecute din Australia a stârnit un adevărat scandal în lumea tenisului mondial, care a creat reacții diverse în rândul publicului. Simona Halep s-a întors recent în România și a oferit primele declarații despre această situație tensionată.

Părerea Simonei Halep despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic. „Nu-mi plac astfel de lucruri…”

Simona Halep s-a întors miercurea aceasta în România, după ce a participat la Australian Open. Una dintre întrebările care i-au fost adresate a fost legată de Novak Djokovic, jucătorul de tenis a cărui visă a fost anulată din cauza faptului că nu era vaccinat. Decizia autorităților de a nu-i permite să participe la Australian Open a stârnit un scandal de proporții în mediul public, iar în cele din urmă sportivul a fost nevoit să se întoarcă în țara sa natală.

Simona a declarat că nu a urmărit acest scandal, așadar nu are o opinie legată de cele întâmplate. Deoarece era în turneu, a preferat să se concentreze pe evoluția sa sportivă și să stea departe de asemenea evenimente. A recunoscut însă că susține vaccinarea și respectă îndrumările autorităților și ale specialiștilor în contextul pandemic actual.

„Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, din punctul meu de vedere, nici nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu-mi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că atunci când sunt reguli şi specialiştii spun că aşa trebuie să facem ca să ne protejăm, îi ascult”, a declarat ea.

Reacția lui Novak Djokovic după ce a aflat că nu poate participa la Australian Open

Situația lui Novak Djokovic din Australia a stârnit multe controverse, atât în rândul iubitorilor de tenis, cât și în rândul susținătorilor și a conaționalilor săi. Decizia autorităților australiene de a-i anula visa a fost criticată dur, cu toate că jucătorul de tenis a fost considerat un pericol pentru sănătatea publică, deoarece nu este vaccinat.

După ce a aflat că este nevoit să plece din Australia și că nu poate participa la Austalian Open, reacția lui Novak Djokovic a fost una pe măsură. S-a declarat dezamăgit de cele întâmplate, în timp de familia sa a considerat că atitudinea autorităților față de el este un atac pentru oamenii liberi și pentru cetățenii Serbiei.

„Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a-mi respinge cererea de revizuire a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open”, a fost prima reacție oferită de Novak Djokovic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: