Redactia.ro
Home » TV » Păreri după plecarea lui Jador de la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat în cadrul competiției pe 5 martie 2024

Păreri după plecarea lui Jador de la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat în cadrul competiției pe 5 martie 2024

Ce spun concurenții despre plecarea lui Jador de la Survivor?

În cadrul competiției Survivor All Stars, desfășurată pe data de 5 martie 2024, plecarea lui Jador a provocat o serie de reacții intense atât în rândul echipei Faimoșilor, cât și a Războinicilor. Deși Faimoșii se așteptau la o astfel de întorsătură, Războinicii au exprimat dezamăgire și tristețe la auzul veștii despre descalificarea unuia dintre cei mai puternici competitori.

Ce spun concurenții după plecarea lui Jador

În urma Consiliului de Eliminare, membrii echipei Războinicilor nu au ezitat să își împărtășească sentimentele și părerile despre situația creată. „E păcat de el… A întrecut orice limită. Chestia e că nu a fost dintr-o dată, mereu a întrecut limite”, au comentat Războinicii, punând accent pe comportamentul lui Jador care, în final, l-a costat locul în competiție.

Jorge, un alt membru marcant al echipei Războinicilor, a reflectat asupra reacției lui Moroșanu în timpul Consiliului de Eliminare, când Jador a fost criticat pentru acțiunile sale. „Moro aseară a explicat că nici el nu mai suporta lucrurile pe care le făcea Jador. În ciuda prieteniei pe care ei o au acasă, și pentru el a fost prea mult”, a explicat Jorge, subliniind că limita toleranței a fost depășită chiar și de către cei mai apropiați prieteni ai lui Jador.

Iancu regretă plecarea lui Jador

Iancu Sterp, apropiat al lui Jador și concurent în aceeași echipă, a oferit o perspectivă sinceră și empatică asupra situației. „Mie mi-e milă de el că a plecat așa… E un om bun Jador, dar e încăpățânat, eu îl cunosc. Eu nu cred că lui nu-i pare rău că a plecat așa”, a mărturisit Iancu, evidențiind calitățile lui Jador, dar și trăsăturile de personalitate care l-au adus în această situație nefericită.

Plecarea lui Jador de la Survivor All Stars nu numai că a stârnit o serie de reacții în rândul concurenților, dar a adus și o schimbare semnificativă în dinamica competiției. În timp ce echipa Războinicilor își exprimă regretele și compasiunea, competiția în sine merge înainte, cu fiecare concurent luptând pentru supraviețuire și victorie în condiții extreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: