Redactia.ro
Home » Sport » Pariem sau nu pe meciurile de la World Cup 2022?

Pariem sau nu pe meciurile de la World Cup 2022?

Se apropie Campionatul Mondial de fotbal, va fi o sărbătoare pentru microbiști, dar și pentru pariori.

E o mare efervescență pe la numeroasele case de pariuri Romania. Oferte antepost și pentru fiecare meci în parte, cote speciale, bonusuri și promoții pentru meciurile de la World Cup 2022 strălucesc în vitrinele caselor de pariuri și sunt gata să fure mințile pariorilor.

Sigur că tentația e mare, că pariorii pasionați nu vor să piardă ocazia de a juca pe meciurile tari de la Cupa Mondială. E nevoie însă de luciditate și inteligență, ca de fiecare dată când un jucător plasează un bilet la pariuri.

Sunt câteva capcane pe care pariorii ar trebui să le evite la acest Campionat Mondial:

  • Bonusurile pe care casele de pariuri le oferă pentru a pune mai multe meciuri pe bilet. Cu cât sunt mai multe meciuri pe bilet, cu atât șansele de câștig ale biletului sunt mai mici. E deja un clișeu acest lucru, dar sunt pariori care încă nu țin cont de el. Pentru simplul motiv că vor să aibă un câștig mai mare pe bilet. Iar lăcomia duce, inevitabil, la pierdere. Așadar, încercați să puneți cât mai puține meciuri pe bilet. De preferat, unul singur.
  • Tot despre bonusuri și promoții, pariorii trebuie să aibă grijă la termenii și condițiile de rulaj ale acestora. Dacă o promoție vi se pare foarte atrăgătoare, citiți cu atenție de câte ori trebuie să jucați suma pe care v-o oferă și poate că nu vi se mai pare o ofertă de nerefuzat. O promoție bună, onestă, este cea care nu vă oblige să rulați de mai mult de cinci-șase ori suma oferită, iar cotele de pariere la care se face rulajul să nu depășească valoarea 2.00.
  • Citiți cu atenție regulamentele caselor de pariuri online. Acestea sunt, practic, contractele pe care fiecare parior îl încheie cu respectivele agenții.

Sigur că pariorii sunt nerăbdători să joace, nu să citească regulamente. Este vital însă să fiți informați. Acest lucru vă ferește de probleme precum întârzierea depunerilor în cont, întârzierea sau refuzul retragerilor de bani, chiar blocarea contului, Citiți și respectați aceste reguli pentru că astfel veți avea o relație reciprocă plină de fair-play cu agențțile de pariuri online. S-a dus vremea în care pariorii să vrea să ruineze casele de pariuri. O relație de respect mutual face ca pasiunea pariurilor să fie una lipsită de nervi, de sesizări și de reclamații către casele de pariuri. E de ajuns să respectați regulamentele de joc.

World Cup 2022 e o sărbătoare a fotbalului. Și așa trebuie să fie și pentru pariori. E nevoie de prudență, atenție, de analiză minuțioasă a meciurilor și de conștientizare a faptului că pariurile sportive trebuie să rămână la nivel de pasiune, nu să devină un mod de viață!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini