Redactia.ro
Home » Știri » Părintele Calistrat a reacționat după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

Părintele Calistrat a reacționat după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

Părintele Calistrat a reacționat după ce a văzut scandalul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce a avut de spus duhovnicul: „Nu-i stă bine unei femei să…”.

Ce spune Părintele Calistrat despre Anamaria Prodan

Părintele Calistrat a reacționat după ce a văzut imaginile cu scandalul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Duhovnicul a avut ceva de spus la adresa impresarei și a pus accentul pe educația pe care trebuie s-o primească Bebeto de la mama lui. Slujitorul Domnului nu a considerat adecvat comportamentul pe care l-a avut fiica Ionelei Prodan cu soțul ei. Reamintim că cei doi s-au bătut de-a dreptul în stradă, fapt care a șocat întreaga țară. Imaginile au ajuns și-n atenția Părintelui Calistrat, care nu a fost de acord cu atitudinea Anamariei Prodan.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, a ținut să spună Părintele Calistrat.

Duhovnicul este de părere că Anamaria Prodan este o fire foarte impulsivă și că această atitudine nu trebuie să-i stea aîn caracter unei femei. ”Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal de zile mari

Reamaintim că, a avut loc o ceartă violentă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ambii au fost implicați, vineri, într-un conflict de zile mari, în urma căruia au ajuns la secția de poliție. Impresara și antrenorul de fotbal se află în plin proces de divorţ, după ce Reghe a pus punct căsniciei și a înșelat-o pe Prodanca. Cearta ar fi pornit de la faptul că Reghecampf a venit să-l ia pe Bebeto pentru botez, iar Anamaria nu a fost de acord. Apoi, s-au luat la bătaie. Reghecampf a mers la Poliție să declare agresiunea, la fel a făcut și impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini