Redactia.ro
Home » Monden » Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. Maria Tonciu și-a iertat soțul infidel

Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. Maria Tonciu și-a iertat soțul infidel

GALERIE FOTO (6) Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează.

Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. În urmă cu câteva zile, Andreea Tonciu a declarat că părinții săi divorțează, după ce tatăl său a avut o aventură cu servitoarea casei. Ulterior, vedeta a mărturisit că mama sa a decis să îi mai ofere o șansă partenerului ei.

Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. Maria Tonciu și-a iertat soțul infidel

În urmă cu aproape două săptămâni, Andreea Tonciu făcea o dezvăluire copleștitoare. Vedeta a declarat că părinții săi divorțează, după ce mama ei a fost înșelată cu menajera. Andreea a izbucnit in lacrimi in emisiunea lui Măruță, când a dezvăluit chiar de ziua ei, că părintii săi urmează să divorțeze. Fosta concurentă de la Survivor România a povestit despre menajera pe care o angajase și care i-a furat banii din casă.

Ulterior, vedeta a mărturisit în emisiunea XNS că situația din familia ei s-a schimbat, iar mama sa a decis să-i mai acorde o șansă partenerului ei. Tonciu a declarat că mama sa a retras actele de divorț. Mai mult, bruneta a mărturisit că părinții ei se înțeleg mai bine și că nu merită să își strice relația din cauza unei tentații de moment. ”Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Andreea Tonciu, dezvăluiri în lacrimi

Chiar in ziua in care implinea ani, Andreea Tonciu făcea o dezvăluire șocantă. Vedeta a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că părinții ei divorțează după 40 de ani de căsnicie. Andreea a povestit în emisiunea lui Măruță că tatăl său a avut o aventură cu menajera care se ocupa de casa lor. Servitoarea era mai mică decât Andreea și era căsătorită. „Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea a povestit că a vorbit cu menjaera, dar aceasta nu a vrut să se îndepărteze de tatăl său, motiv pentru care a decis să îl contacteze pe soțul menajerei pentru a-i spune adevărul. „Am vorbit cu ea (n.red. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.Mama Andreei Tonciu a aflat că este înșelată după ce a auzit o discuție telefonică între soțul ei și menajeră. Fosta concurentă de la Survivor a mărturisit că era apropiată de femeia care le făcea curat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: