Redactia.ro
Home » Știri » Părinții care sunt judecați pentru că au 18 copii. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente

Părinții care sunt judecați pentru că au 18 copii. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente

GALERIE FOTO (4) Părinții care sunt judecați pentru că au 18 copii. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente

Doi părinți susțin că sunt deseori judecați pentru că au mulți copii, mai exact, nu mai puțin de 18. Iată cum e viața lor, dar și la ce sume ajung când vine vorba despre creșterea și întreținerea lor. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente, dar și an de an, la zile de naștere și Sărbători.

Părinții care sunt judecați pentru că au 18 copii. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente

Christopher și Desiree au 18 copii. Camerele locuinței lor sunt zi de zi animate și nu își imaginează altfel viața lor. Nici nu își amintesc vreun moment în care să fi avut vreodată întreaga casă goală, doar pentru ei doi.

„E imposibil”, a spus Christopher.

Părinții care sunt judecați pentru că au 18 copii. Cât cheltuiesc într-o singură săptămână pe alimente
Foto: captură Truly/Youtube
Foto: captură Truly/Youtube

Când s-au întâlnit, Christopher avea deja opt copii, iar Desiree avea trei. Împreună, însă, au șapte copii. Așa cum se întâmplă adesea în cazul fraților, copiii se enervează de multe ori unul pe celălalt, dar nu există niciodată un moment de plictiseală.

„Când gătesc, îmi ia, de obicei, undeva între o oră și trei ore, depinde de felul de mâncare pe care îl fac”, a spus mama celor 18 ani.

„Cred că cel mai greu, pentru mine, ca mamă, este să țin lucrurile curate și bine organizate. Când merg la cumpărături, săptămânal, cheltuiesc de fiecare dată între 250 și 500 de dolari”, a spus Desiree. „Umplem destul de repede frigiderul”.

Asta înseamnă că, săptămânal, părinții cheltuiesc și 2500 de lei de fiecare dată când cumpără alimente. De obicei, mama cumpără și câte cinci litri de lapte odată. În fiecare an, părinții plătesc între 10.000 și 15.000 de dolari pe cadouri de zilele de naștere și de Crăciun, pentru copii.

„E amuzant și foarte plăcut de Crăciun, dar e și foarte mult de muncă!”, a spus mama copiilor.

Foto: captură Truly/Youtube

Totuși, părinții susțin că trec prin multe judecăți și prejudecăți ale celor din jur și asta doar pentru că au adus pe lume atât de mulți copii. E adevărat, nu este ușor pentru ei, dar sunt extrem de fericiți că îi au pe toți și nu ar fi renunțat pentru nimic în lume la ei.

„Primim comentarii negative, unii sunt chiar supărați pe noi din cauza asta, că am făcut mulți copii și că suprapopulăm planeta. Noi suntem de părere că creștem copii care ajung în societate, în lume, și care vor fi un exemplu de urmat, vor fi oameni de valoare”, spun părinții.

Deși nu plănuiesc să mai facă și alți copii, niciodată să nu spui „niciodată”, spun părinții…

Foto: captură Truly/Youtube

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: