Redactia.ro
Home » Stil de viață » Părinții le-au făcut teste ADN copiilor în joacă. Însă ce au aflat despre fiul lor de 12 ani avea să le dea viața peste cap: “Ce se întâmplă cu familia noastră?”

Părinții le-au făcut teste ADN copiilor în joacă. Însă ce au aflat despre fiul lor de 12 ani avea să le dea viața peste cap: “Ce se întâmplă cu familia noastră?”

GALERIE FOTO (2)

Viața bate orice film câteodată. O joacă a scos la iveală un adevăr care nu s-ar fi putut afla niciodată. O familie a aflat, din greşeală, că fiul lor de 12 ani nu este 100% copilul lor. Iată cum a ajuns un test ADN făcut în joacă să le dea viața peste cap unor părinți.

Este o întâmplare cum rar ne-ar fi dat s-o auzim, însă este cât se poate de reală. Întâmplarea au simțit-o pe pielea lor de către doi părinți care au aflat că fiul lor nu este doar al lor, totul dintr-o joacă și pentru a se amuza.

Părinții le-au făcut teste ADN copiilor în joacă. Însă ce au aflat despre fiul lor de 12 ani

Întâmplarea au simțit-o pe pielea lor Donna și Vanner Johnson, din statul american Utah.
Cei doi părinți le-au achiziţionat truse de testare ADN pentru a se amuza împreună cu cei doi copii ai lor. Au trimis apoi testele către un centru pentru a fi interpretate, dar între timp au uitat de ele.

În ziua în care au venit rezultatele ADN, au trecut prin șocul vieții lor. Rezultatele ADN au scos la iveală că Tim, fiul lor cel mic în vârstă de 12 ani, nu era copilul biologic al lui Vanner Johnson.

Copilul a fost conceput prin fertilizare in vitro și se pare că ovolul Donnei a fost fertilizat cu spermatozoizii unui alt bărbat. Așadar, la clinica de fertilizare la care au apelat cei doi părinți s-a produs o eroare uriașă.

„Sincer, am fost șocați, nu știam ce să facem. Ne-am tot gândit: ‘Ce se întâmplă cu familia noastră?’. Fiul nostru este din punct de vedere legal fiul nostru? Nu știam sigur ce se va întâmpla și eram îngrijorați”, a declarat Donna, potrivit Today.

Cum l-au găsit pe tatăl biologic al copilului

Părinții au luat decizia de a nu le spune copiilor încă despre această situație, pentru a nu-i bulversa și pe ei, așa cum i-a lovit vestea și pe ei. După o altă rundă de teste ADN, cei doi părinți l-au găsit pe tatăl biologic al micuțului pe care l-au crescut și iubit ca și când ar fi fost fiul lor 100%.

În cele din urmă au reușit să afle că Devin McNeil este adevăratul tată al lui Tim. Acesta este căsătorit şi la rândul său are un copil rezultat în urma unei proceduri de fertilizare in vitro.

Această incredibilă situație a unit cele două familii care au aflat de această greșeală uriașă din pură întâmplare. Însă presa de peste ocean a încercat să obțină explicații de la reprezentanţii clinicii responsabile de încurcătură, însă în zadar, fiindcă nu și-au dorit să comenteze cazul care s-ar fi petrecut dintr-o greșeală gravă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: