Redactia.ro
Home » Monden » Părinții lui Kate Middleton, în lumina reflectoarelor, după ce fiica lor a anunțat că are cancer. Cum au apărut, alături de prințul William

Părinții lui Kate Middleton, în lumina reflectoarelor, după ce fiica lor a anunțat că are cancer. Cum au apărut, alături de prințul William

GALERIE FOTO (5)

Într-un moment de solidaritate familială impresionantă, părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, au fost văzuți în public pentru prima dată după ce a fost dezvăluit că fiica lor, Prințesa de Wales, a fost diagnosticată cu cancer. Apariția lor la prestigiosul eveniment Royal Ascot a fost un semn de forță și susținere, pe fondul luptei personale a lui Kate cu boala.

Evenimentul Royal Ascot, care se întinde pe durata a cinci zile și a început miercuri, 19 iunie 2024, a fost scena unde Michael și Carole Middleton au făcut o apariție surpriză. Eleganța lor nu a trecut neobservată, Michael fiind îmbrăcat într-un costum negru cu accesorii distinse, iar Carole purtând o rochie albastră înflorată, completată de o pălărie asortată.

Părinții lui Kate Middleton, în lumina reflectoarelor, după ce fiica lor a anunțat că are cancer

Prezența părinților lui Kate alături de membrii de seamă ai Familiei Regale, inclusiv Regele Charles și Regina Camilla, a subliniat unitatea și sprijinul continuu pe care îl primește Prințesa de Wales din partea familiei sale. La eveniment a participat și Prințul William, care, deși fără Kate la braț, a demonstrat un sprijin neclintit pentru familia sa extinsă.

Un incident minor, dar plin de umor, s-a petrecut când Carole Middleton a întâmpinat dificultăți pe iarbă, rămânând cu tocul pantofului înfipt în pământ. Prințul William a intervenit rapid, ajutând-o să se descurce din această situație delicată, demonstrând că este un veritabil gentleman. Acest gest a fost primit cu râsete și a arătat încă o dată legătura strânsă dintre Prinț și soacra sa.

„Au o relație foarte apropiată! Imaginea cu ei doi e atât de frumoasă!” / „Se pare că părinții lui Kate au o relație foarte frumoasă cu Prințul William, e așa drăguț să-i vedem relaxați, petrecând împreună o zi frumoasă!”, au spus unii dintre fani.

Kate Middleton: o apariție regală la Trooping the Colour

În ciuda luptei sale cu o boală gravă, Kate Middleton a avut o apariție remarcabilă la Ziua Regelui Charles, la evenimentul „Trooping the Colour” pe 15 iunie. Acesta a fost primul ei act public major după anunțul diagnosticului, un moment emoționant și semnificativ pentru ea și pentru toți cei prezenți.

Potrivit declarațiilor sale, decizia de a participa la evenimente publice, deși încă se recuperează, a fost motivată de dorința de a fi alături de cei trei copii ai săi și de a-l sprijini pe socrul său, Regele Charles, care, la rândul său, se confruntă cu propriile probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: