Redactia.ro
Home » Monden » Părinții lui Victor Cornea se opun relației cu Andreea Bălan! Declarații uluitoare: „Toată familia este făcută foc, nu le place deloc!”

Părinții lui Victor Cornea se opun relației cu Andreea Bălan! Declarații uluitoare: „Toată familia este făcută foc, nu le place deloc!”

Părinții lui Victor Cornea se opun relației lui cu Andreea Bălan! Declarații uluitoare: „Toată familia este făcută foc, nu le place deloc!”

Se pare că părinții lui Victor Cornea s-ar opune relației acestuia cu Andreea Bălan! Iată ce declarații au fost făcute în acest sens și care ar fi motivele pentru care legătura amoroasă nu e văzută deloc cu ochi buni.

Părinții lui Victor Cornea se opun relației lui cu Andreea Bălan! Declarații uluitoare: „Toată familia este făcută foc, nu le place deloc!”

Andreea Bălan iubește și, spune ea, este și iubită. De ziua ei, săptămâna trecută, cântăreața a vrut să facă public faptul că este într-adevăr îndrăgostită, că iubește și că este iubită. Ea le-a împărtăşit fanilor ei cât este de împlinită de când l-a cunoscut pe tenismenul în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, dar şi mai multe imagini alături de cel care o face fericită.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫@victorcornea 🥇”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor pe care le-a publicat în mediul online.

Dar iată că nu ar fi totul numai lapte și miere în relația Andreei Bălan cu Victor Cornea. Se pare că părinții lui nu sunt deloc încântați de această legătură amoroasă din varii motive. Conform surselor Cancan.ro, familia nu privește deloc cu ochi buni relația lui.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, potrivit surselor Cancan.ro.

Pe de altă parte, nici tatăl Andreei Bălan n-ar fi făcut cunoștință cu tânărul tenismen.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat (…). Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată”, a spus Săndel Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: