Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Părinții unui copil au avut un șoc! Ce au găsit aceștia într-o păpușă abia cumpărată

Părinții unui copil au avut un șoc! Ce au găsit aceștia într-o păpușă abia cumpărată

Părinții unui copil au avut un șoc! Ce au găsit aceștia într-o păpușă abia cumpărată

Părinții unui copil din Pheonix, SUA, au avut parte de șocul vieții lor atunci când au cumpărat pentru fetița lor o păpusă. Ce au găsit în acea păpăușă a fost de-a dreptul uimitor!

Ce au găsit părinții într-o păpușă abia cumpărată

Un cuplu de părinți din SUA a trecut printr-o experiență dubioasă! Cei doi părinți au vrut să-i facă fiicei lor o surpriză și să-i cumpere o păpușă nouă. Zis și făcut! Aceștia au mers la un magazin de jucării second-hand și au cumpărat o păpușă. Cei doi nu avea habar ce ascunde această jucărie în interior!

Americanii au cumpărat păpușa fără să-și imagineze în ce belea urmau să intre după ce ajungeau acasă. Înainte de a-și lăsa fiica să se bucure de noua păpusă, părinții au decis să o spele, ca măsură elementară de igienă, cu atât mai mult cu cât plușul mai fusese utilizat și de alte persoane.

La contactul cu apa, au ieșit la iveală niște săculeți, plasați ”strategic” în interiorul păpușii. Alarmați, părinții au anunțat poliție care a constatat că în păpusă se aflau 5.000 de pastile de fentanil, o substanță de 50 de ori mai puternică decât heroina, care se folosește cu precădare la tratarea durerilor asociate cu cancerul.

Mai mult, autoritățile americane au subliniat pericolul reprezentat de acest fentanil, decesele cauzate de supradozaj înmulțindu-se în ultima perioadă.

Ce este fentanilul

Fentanilul este un analgezic opioid sintetic utilizat ca anestezic general și în tratamentul durerilor cronice și severe. Este eliberat doar pe bază de rețetă specială pentru substanțe narcotice. Este utilizat ilicit ca drog, adesea în asociere cu heroină sau cocaină.

Fentanilul este un analgezic opioid puternic cu instalare rapidă a efectului și durată scurtă de acțiune. La o doză de 100 micrograme/μg (2 ml), efectul analgezic este aproximativ echivalent cu 10 mg de morfină sau 75 mg de petidină.

Fentanil este prezent sub formă de soluție injectabilă și de plasturi transdermici. Sistemele transdermice utilizate în tratamentul durerii din cancer se află pe lista medicamentelor esențiale ale Organizației Mondiale a Sănătății, pe care sunt trecute medicamentele esențiale care nu ar trebui să lipsească dintr-un sistem medical de bază. Este disponibil sub formă de medicament generic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: