Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta cu chip de păpușă a ajuns una dintre cele mai de succes artiste din România. A fost „Miss Litoral” timp de 30 de ani

Vedeta cu chip de păpușă a ajuns una dintre cele mai de succes artiste din România. A fost „Miss Litoral” timp de 30 de ani

Anca Turcasiu

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu a schimbat prefixul și parcă întinerește pe zi ce trece. La vârsta de 50 de ani, vedeta este mult mai frumoasă, ceea ce înseamnă că acesta știe foarte bine cum să păcălească timpul.

Cântăreața a postat o fotografie în costum de baie, iar internauții au fost șocați. Care este secretul frumuseții și siluetei de invidiat a artistei?

Anca Țurcașiu a devenit una dintre cele mai iubite artiste din România

Pe 8 mai, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu toate că timpul trece cu repeziciune, chipul și silueta artistei sunt de invidiat, sfidând parcă vârsta sa.

Adevărat este faptul că actrița s-a îngrijit întotdeauna de corpul și de imaginea ei, chiar dacă, se spune că e tot mai greu să-ți menții greutatea după ce înaintezi în vârstă. Ei bine, Anca Țurcașiu ne deminstrează că se poate să arăți bine la vârsta de 50 de ani și să te menții tânără.

Artista și-a făcut curaj și a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, unde a comentat sec, “Pregătire pentru sezonul estival. Sper să înceapă cât mai curând”. Acesta a fost motivul pentru care fanii și internauții au rămas șocați de silueta ei.

Potrivit acesteia, are norocul de a moșteni gena de la mama sa, care a fost o femeie extrem de frumoasă. „Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate„, a spus aceasta.

Cum arăta Anca Țurcașiu în copilărie?

Pe contul ei de Instagram, actrița a postat o fotografie cu ea pe când avea patru ani. Aceasta era o fetiță cu chip de păpușă, pe care bunica o aducea pentru prima oară la un studio foto. În dreptul pozei, Anca a scris “Cea mai fericită perioadă a vieții mele”.

Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani în filmul “De dragul tău, Anca”, în regia Cristianei Nicolae. A mai jucat în “Miss Litoral” și în “A doua cădere a Constantinopolelui”.

Vedeta este căsătorită de 20 de ani cu George Cristian, medici stomatolog, iar împreună au un băiat, pe Radu, în vârstă de 22 de ani.