Redactia.ro
Home » Monden » Paris Hilton, abuzată sexual în adolescență? Ce s-a întâmplat la internatul unde au dus-o părinții VIDEO

Paris Hilton, abuzată sexual în adolescență? Ce s-a întâmplat la internatul unde au dus-o părinții VIDEO

De necrezut! Paris Hilton susține că a fost abuzată sexual în adolescență. Iată ce a mărturisit vedeta, cu puțin timp în urmă!

Paris Hilton, abuzată sexual în adolescență? Ce s-a întâmplat la internatul unde au dus-o părinții  

Vedeta internațională și-a deschis sufletul și a povestit cea mai neagră perioadă din adolescența sa: 

„A fost foarte înfricoșător și ceva ce am blocat cu adevărat timp de mulți ani, dar acum îmi revine tot timpul și mă gândesc la asta.”

Paris Hilton a vorbit despre presupusele abuzuri cu care spune că s-a confruntat în adolescență, în timp ce a frecventat Provo Canyon School, un internat terapeutic, în Utah.

Hilton susține că ea și alte eleve au fost supuse la „examene medicale” la „trei sau patru dimineața” de către mai mulți membri ai personalului, ca parte a unei dezvăluiri despre industria adolescenților cu probleme, publicată marți în The New York Times. 

„Nici măcar nu a fost cu un doctor, a fost cu câțiva membri diferiți ai personalului, unde ne puneau să ne întindem pe masă. Nu știu ce făceau, dar cu siguranță nu erau doctori”.

Ce-i spuneau agresorii lui Paris Hilton: „Taci din gură. Fă liniște. Nu te mai zbate”

Reținându-și lacrimile, Hilton a adăugat: 

„A fost foarte înfricoșător și ceva ce chiar am blocat mulți ani, dar acum îmi revine tot timpul și mă gândesc la asta. Acum, uitându-mă în urmă ca adult, acela a fost cu siguranță un abuz sexual.” 

În urma publicării, vedeta Cooking With Paris a distribuit articolul pe contul ei de Twitter și a detaliat și mai mult „examenele cervicale” pe care spune că le-a primit la Provo:

„Privată de somn și puternic medicamentată, nu înțelegeam ce se întâmplă. Am fost forțată să stau întinsă pe o masă căptușită, să-mi desfac picioarele & să mă supun unor examene cervicale”, a scris ea. 

„Am plâns în timp ce mă țineau în jos și îmi spuneau: „Nu!” Ei au spus doar: „Taci din gură”. Fă liniște. Nu te mai zbate sau vei merge la Obs'”.

Hilton a adăugat că a fost o „experiență recurentă nu doar pentru mine, ci și pentru alți supraviețuitori”, spunând: „Am fost violată și plâng în timp ce scriu asta pentru că nimeni, mai ales un copil, nu ar trebui să fie abuzat sexual. Copilăria mea a fost furată de la mine și mă omoară faptul că acest lucru încă se întâmplă altor copii nevinovați”.

Ea a continuat: „Este important să mă deschid în legătură cu aceste momente dureroase, astfel încât să mă pot vindeca și să pot ajuta să pun capăt acestui abuz”.

Ce spune conducerea internatului 

Un reprezentant al Școlii Provo Canyon a răspuns la solicitarea de comentarii a EW, arătând o declarație de presă de pe site-ul acesteia care notează: 

„Școala Provo Canyon a fost vândută de către proprietarul anterior în august 2000. Prin urmare, nu putem comenta cu privire la operațiunile sau experiența elevilor înainte de acel moment”.

Hilton a frecventat Școala Provo Canyon în anii 1990. Ea a vorbit pentru prima dată despre experiența ei acolo în documentarul său de pe YouTube din 2020, This Is Paris. Școala, care a intrat în proprietatea Universal Health Services în 2000, este descrisă pe site-ul său web ca fiind un „centru de tratament rezidențial intensiv, psihiatric pentru tineri”.

De la lansarea documentarului, Hilton a continuat să fie un susținător al reformei instituțiilor pentru copii. În octombrie 2021, ea a îndemnat Congresul să adopte Legea privind responsabilitatea pentru îngrijirea în centrele de plasament, într-un discurs pasionat la Capitol Hill:

„Mi-aș dori să vă pot spune că ceea ce am trăit și la ce am fost martoră a fost unic sau chiar rar, dar, din păcate, nu este așa”, a declarat ea la acea vreme. „În fiecare zi, în America, copiii din centrele de îngrijire centralizată sunt abuzați fizic, emoțional și sexual. Copiii chiar mor din cauza celor responsabili de îngrijirea lor.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: