Redactia.ro
Home » Breaking News » Pasager mort pe Aeroportul Internațional Otopeni

Pasager mort pe Aeroportul Internațional Otopeni

Lista tarilor cu risc epidemiologic

Pasager mort pe Aeroportul Internațional Otopeni. Tragedie pe Aeroportul Internațional Otopeni. Un pasager a murit luni, după ce a intrat în stop cardio-respirator deoarece a pierdut zborul spre Londra. 

Pasager canadian mort pe aeroportul Otopeni

Un bărbat de 76 de ani de origine canadiană ar fi trebuit să plece în Londra cu o cursă British Airways, la ora 7.55, însă a pierdut cursa. Bărbatului  i s-a făcut rău brusc, air în scurt timp acesta a intrat în stop cardio-respirator. Două echipaje medicale ale aeroportului au intervenit urgent pentru a-i salva viața bărbatului de 76 de ani, dar din păcate aceștia au anunțat decesul. Bărbatul a fost declarat decedat la ora 12.00.

Un alt pasager a murit pe Aeroportul Otopeni

În luna martie 2019, un turist din Statele Unite ale Americii a venit în România în vacanță. La plecare, acestuia i s-a făcut rău pe Aeroportul Internațional Otopeni chiar în fața terminalului Plecări. Medicii ajunși la victimă l-au resuscitat timp de oră, însă în zadar. Potrivit unor surse, bărbatul avea 69 de ani și avea grave antecedente cardiace.

De asemenea, Compania Națională Aeroporturi Bucureștia,  anunțat că traficul se desfășoară cu dificultate în zona Aeroportului Otopeni din cauza lucrărilor întocmite de CFR pentru calea ferată dintre aeroport și Calea de Nord.

Citeste si:Incident pe Aeroportul München. Mii de pasageri au fost evacuați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: