Redactia.ro
Home » Stil de viață » Păstrează salata verde proaspătă o săptămână întreagă

Păstrează salata verde proaspătă o săptămână întreagă

cum pastrezi salata proaspata

Cum să păstrezi salata verde cât mai mult timp. Deși este ușor să spunem că ar trebui să încercăm să ne limităm drumurile la magazinul alimentar la o dată pe săptămână, acest lucru este mult mai ușor de spus decât de făcut dacă doriți să consumați fructe și legume proaspete.

În timp ce ne putem depozita cu ușurință în cămară produsele ambalate în cutii, conservate sau congelate, dacă stocăm produse proaspete, riscăm să sfârșim cu produse degradate, mucegăite, înainte să avem șansa să le consumăm pe toate.

Nu trebuie să fie cazul. Există multe sfaturi despre cum să evităm degradarea alimentelor, cum ar fi să consumăm fructe de pădure mai întâi și să lăsăm citricele să se coacă câteva zile, dar totuși descoperim că salatele se ofilesc după câteva zile.

Howcast a împărtășit instrucțiuni pas cu pas pentru a ne asigura că salata noastră rămâne proaspătă o săptămână întreagă. Acum putem avea salate în fiecare zi!

Iată ce trebuie să faceți imediat după ce veți cumpăra salata de la magazin:

În primul rând, înmuiați salata în apă rece timp de 5 minute. Apoi, folosiți un uscător de salată pentru a obține frunzele cât mai uscate. După aceea, așezați frunzele pe prosoape de hârtie pentru a se usca. După 20 de minute, puteți pune salata în frigider.

Introduceți un prosop de hârtie într-o pungă cu fermoar sau un recipient cu capac. Așezați frunzele deasupra prosopului de hârtie și adăugați prosoape de hârtie între rândurile de frunze. Asigurați-vă că nu împachetați frunzele prea strâns. La final, sigilați ușor recipientul cu un capac sau prin închiderea pungii.

Puneți recipientul cu frunzele de salată în sertarul de depozitare al frigiderului și reglați temperatura pentru a vă asigura că nu este prea cald sau prea rece. Salata ar trebui să fie proaspătă o săptămână întreagă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini