Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 rețete de salată de fructe. Cum le prepari, dar și în ce le servești pentru o explozie de gust și culoare

3 rețete de salată de fructe. Cum le prepari, dar și în ce le servești pentru o explozie de gust și culoare

Este vară și e păcat să nu profităm de beneficiile fructelor care se găsesc din abundență pe piață. Uite cele mai delicioase combinații pe care le poți savura în rețete de salată de fructe savuroase.

Fructele de vară au o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta, astfel că le poți consuma din abundență. Iată ce combinații inedite poți face în salata de fructe.

3 rețete de salată de fructe – combinații savuroase

Poți folosi o mulțime de trucuri pentru a obține salate de fructe gustoase. De asemenea, le poți folosi pentru a pregăti un desert la pahar absolut savuroas.

Salată de fructe cu alcool

Această variantă de salată de fructe pentru adulți este super simplu de făcut și are o aromă aparte. Folosește rom sau coniac pentru a macera și aromatiza fructele. Pentru această combinație, e bine să folosești fructe mai tari, nu din acelea care se pot înmuia ușor în contactul cu alcoolul. Combină portocale tăiate cubulețe cu mere, pere, struguri, vișine, cireșe, și alte fructe preferate de tine. Peste acestea, pune alcool, după gust. Presară și puțin zahăr brun și poți folosi, dacă îți plac, păstaie de vanilie sau baton de scorțișoară. Lasă la frigider cel puțin o oră și apoi servește cu poftă!

Salată de fructe uscate cu nuci și alune

Combină fructele proaspete cu cele uscate, pentru un gust mai bun. Amestecă kiwi, ananas, portocale, căpșuni, mango, afine, stafide, merișoare uscate, curmale și smochine, nuci caju, nuci, nuci pecan, alune de pădure și arahide. Desigur, alege dintre ele fructele tale preferate, în cantitățile dorite, în funcție de câți oameni vor servi salata. Amestecă fructele tăiate bine, cu nucile și alunile. Pune și miere după gust și servește salata de fructe delicioasă!

Salată de fructe cu sos de iaurt și mentă

O salată de fructe foarte răcoritoare este cea cu iaurt și mentă, îndulcită cu miere. Folosește fructele tale preferate, noi recomandăm căpșuni și fructe de pădure sau o combinație de pepene verde cu pepene galben. Taie-le cubulețe și așează-le în bolurile de servire. Acestea se vor servi cu un sos făcut din iaurt grecesc, amestecat cu mentă proaspătă tăiată mărunt și miere, după gust. Vei obține un desert extraordinar!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini