Redactia.ro
Home » Știri » Pățania unui bărbat din Mangalia după ce a cumpărat un miel de 12,5 kilograme: „Urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit mielul și stupefiat am văzut că…”

Pățania unui bărbat din Mangalia după ce a cumpărat un miel de 12,5 kilograme: „Urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit mielul și stupefiat am văzut că…”

Pățania unui bărbat din Mangalia după ce a cumpărat un miel de 12,5 kilograme: „Urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit mielul și stupefiat am văzut că...”

Iată ce a pățit un bărbat din Mangalia după ce a cumpărat un miel de 12,5 kilograme!

Pățania unui bărbat din Mangalia după ce a cumpărat un miel de 12,5 kilograme

Un bărbat din Mangalia a trăit o experiență neplăcută după ce a achiziționat un miel de 12,5 kilograme de la o femeie care vindea din mașina personală carnea. În speranța de a-i avertiza și pe alții, acesta a împărtășit povestea sa pe rețelele sociale, promițându-și că va merge din nou în zonă și să o recunoască pe vânzătoar. Iată ce a pățit cumpărătorul!

După ce a plătit 450 de lei pentru un miel de 12,5 kilograme cumpărat pe marginea drumului, bărbatul din Mangalia s-a întors acasă cu un sentiment de indignare. Motivul? O descoperire neplăcută făcută în urma achiziției.

„Vreau sa vă avertizez dacă cumpărați miel tăiat din Mangalia să fiți atenți la greutate! Astăzi am cumpărat un miel care conform cântarul vânzătorului avea 12,5 kg plătind 450 lei!

Ajungând acasă, urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit mielul și stupefiat am văzut că de fapt avea doar 10,2 kg! Am folosit un al doilea cântar! Aceeași greutate! Deci, să fiți atenți și aș sugera să aveți cântarul vostru pentru o reverificare!

Îmi pare rău că nu am luat numărul mașinii din care se vindea carnea de miel, dar voi trece din nou pe acolo și o să o recunosc pe vânzătoare și o să fac publică fotografia cu ea și a mașinii! Să aveți o zi frumoasă!”, a povestit bărbatul pe rețelele sociale, potrivit Playtech.

Șeful ANPC, avertisment pentru românii care cumpără alimente neautorizate de Paște

Într-un demers de a evita problemele legate de calitatea și siguranța alimentară, Horia Constantinescu, șeful ANPC, a avertizat publicul să nu cumpere carne de miel sau ouă de la comercianții care vând astfel de produse alimentare de pe marginea drumului sau din portbagajele mașinilor. Acest avertisment vine într-un moment în care mulți români sunt tentați să cumpere astfel de produse deoarece prețurile sunt mai mici decât cele de la piață sau din supermarket.

„Consumatorii nu trebuie să încurajeze comerțul în locuri în afara celor autorizate, pentru că își asumă un risc major.

Nu știu dacă produsele respective au fost transportate în condiții de siguranță, dacă provin din locuri autorizate, și aici fac referire la pește sau carne, și au trecut prin evaluarea celor care au în responsabilitate aceste situații.

Nu întotdeauna prețul cel mai mic reprezintă un avantaj, pentru că există riscuri majore legate de sănătate și de viața consumatorilor”, a spus Horia Constantinescu, la Antena 3 CNN.

Conform afirmațiilor șefului ANPC, este posibil ca situația să se întoarcă împotriva consumatorilor, în sensul că „ieftin” ar putea deveni „scump”. Asta ar însemna că, deși românii au fost bucuroși să achiziționeze alimente mai ieftine pentru sărbătorile de Paște, acestea provenind din surse neautorizate, ei ar putea fi nevoiți să investească mai mulți bani în tratamente medicale necesare în urma problemelor de sănătate cauzate de aceste produse alimentare.

 

Sursa foto: monden.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: