Redactia.ro
Home » Știri » Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor de Crăciun! ”E nevoie de rugăciune și speranță”

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor de Crăciun! ”E nevoie de rugăciune și speranță”

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor de Crăciun

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor de Crăciun, într-un moment în care omenirea traversează o perioadă foarte grea. Acesta consideră că este nevoie de multă rugăciune și solidaritate.

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor de Crăciun

Liderul Bisericii Ortodoxe Române susține că poporul român este îndoliat și întristat, astfel încât este nevoie de multă rugăciune și solidaritate. Acesta a transmis un mesaj pentru toți credincioșii, sperând că lucrurile se vor rezolva curând.

”În contextul pandemiei de astăzi, omenirea confruntată cu noul coronavirus, traversează o perioadă grea privind viața și sănătatea oamenilor. Și poporul român este îndoliat și întristat, deoarece mulți români au decedat, iar alții au suferit în izolare până când s-au vindecat de această boală.Prin urmare este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. De asemenea, să-i pomenim în rugăciunile noastre și pe toți românii care se află printre străini, în jurul granițelor noastre, în diaspora română ca să păstrăm cu multă iubire frățească unitatea de credință și de neam”, a transmi Patriarhul Daniel, potrivit Basilica.ro.

De asemenea, Patriarhul Daniel mai susține că ”lumina Pruncului Iisus născut în Betleem ne cheamă să arătăm mereu în jurul nostru prin cuvânt și faptă, semne de speranță, de pace și bucurie”.Prin urmare este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. De asemenea, să-i pomenim în rugăciunile noastre și pe toți românii care se află printre străini, în jurul granițelor noastre, în diaspora română ca să păstrăm cu multă iubire frățească unitatea de credință și de neam”. 

Patriarhul Daniel a oferit daruri de Sf. Nicolae

Anul acesta, tradiţionalul concert de colinde al copiilor, intitulat „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” nu a mai avut loc, program desfăşuându-se în condiţii speciale din cauza restricţiilor sanitare, astfel, Patriarhul Daniel a luat decizia de a oferi daruri în valoare de 300 de lei pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureştilor.
”Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureştilor. (…) În perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureştilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniţă Sophia din Bucureşti, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlaţi şi în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie. Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunităţile menţionate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conţine haine sau încălţăminte de iarnă, o carte duhovnicească şi dulciuri”, precizează Agenția Basilica.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: