Redactia.ro
Home » Monden » Patrick Duffy și-a găsit marea iubire la 73 de ani. Bobby din Dallas s-a îndrăgostit după moartea primei soții

Patrick Duffy și-a găsit marea iubire la 73 de ani. Bobby din Dallas s-a îndrăgostit după moartea primei soții

GALERIE FOTO (5)

Patrick Duffy, cunoscutul actor american care a lăsat o amprentă de neșters în istoria televiziunii prin rolul său iconic, Bobby Ewing, din serialul „Dallas”, și-a regăsit fericirea în brațele actriței Linda Purl. După ani grei marcați de pierderea soției sale, Carlyn Rosser, în 2017, din cauza cancerului, Duffy a descoperit că dragostea poate înflori din nou, chiar și în cele mai neașteptate momente.

În 2020, în vâltoarea pandemiei de coronavirus, Patrick Duffy, la vârsta de 73 de ani, și Linda Purl, la 67 de ani, au dovedit că dragostea nu cunoaște limite de vârstă. După ce Linda a traversat patru căsnicii eșuate și și-a pierdut speranța în iubire, relația lor a adus un suflu nou ambelor vieți, consolidându-se rapid într-o legătură profundă și autentică.

Patrick Duffy și-a găsit marea iubire la 73 de ani, după moartea primei soții

Recent, cuplul a decis să își unească forțele nu doar în viața personală, ci și în sfera profesională, lansând o afacere împreună în domeniul produselor de panificație. Potrivit unei relatări în publicația People, cei doi au creat un kit de panificație destinat pasionaților de produse făcute în casă. Acesta include plămădeală deshidratată (maia), făină, zahăr, făcăleț, câteva ustensile esențiale pentru bucătărie, un șorț semnat de Duffy și o carte de rețete contribuite de amândoi. Kit-ul este vândut la prețul de 78 de dolari și promite să aducă în casele cumpărătorilor aroma pâinii proaspete, preparată tradițional.

Inițiativa de a lansa această afacere a pornit de la celebrele clătite cu maia pe care Patrick Duffy i le-a preparat Lindei la începutul relației lor. Pasionat de bucătărie și de tradiția preparatelor homemade, Duffy a vrut să împărtășească această pasiune și cu alții. Proiectul a devenit o dovadă a dragostei lor, dar și a interesului comun pentru gastronomie și valori tradiționale.

„La începutul relației, îmi amintesc că într-o zi am ajuns târziu acasă, am gătit împreună și am luat cina. A fost un dans pe care nu îl făcusem niciodată împreună, dar coregrafia era atât de bine cunoscută de amândoi. Linda este maestră în bucătărie, învăț în fiecare zi câte ceva nou de la ea. Avem stiluri de viață foarte asemănătoare, care ne fac foarte compatibili în aproape orice. De la cum gătim, la cum facem curățenie, până la cum funcționăm împreună, ca indivizi”, a declarat actorul din Dallas.

Cine este Linda Purl?

Linda Purl este o actriță americană cu o carieră vastă și diversificată în televiziune, film și teatru. Născută pe 2 septembrie 1955, Purl a devenit cunoscută publicului larg prin rolurile sale din serialele de televiziune populare din anii ’70 și ’80.

Una dintre aparițiile ei cele mai remarcabile a fost în serialul „Happy Days”, unde a interpretat personajul Ashley Pfister, iubita personajului Fonzie, în sezonul 10. De asemenea, a jucat rolul fiicei lui Andy Griffith, Charlene Matlock, în primul sezon al serialului de succes „Matlock”.

Linda Purl a apărut într-o serie de alte producții de televiziune de-a lungul anilor, inclusiv în roluri episodice și recurente în seriale precum „The Office”, unde a jucat rolul mamei lui Pam Beesly, Helene Beesly, și în „Homeland”, interpretând personajul Elizabeth Gaines.

Pe lângă televiziune, Linda Purl are o prezență impresionantă pe scenă, cu numeroase apariții în producții de teatru, demonstrându-și versatilitatea și talentul artistic. Ea a fost, de asemenea, implicată în producții cinematografice și a participat la diverse proiecte muzicale, arătându-și astfel diversitatea talentului său.

Viața personală a Lindei Purl a fost la fel de plină de evenimente ca și cariera sa profesională. Ea a fost căsătorită de patru ori, inclusiv cu Desi Arnaz Jr. între 1980-1981, cu scenaristul William Broyles Jr., scenaristul Alexander Cary, și cu James Vinson Adams. Relațiile ei au fost adesea subiectul interesului public, dar Linda Purl și-a păstrat o prezență grațioasă și profesională în lumina reflectoarelor.

În ultimii ani, Linda Purl a atras atenția prin relația sa cu actorul Patrick Duffy, un alt veteran al industriei de divertisment, demonstrând că dragostea poate înflori la orice vârstă. Relația lor, precum și proiectele comune, subliniază conexiunea profundă și interesele comune pe care le împărtășesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: