Redactia.ro
Home » Știri » „Patriot Act”: Netflix a anulat talk-show-ul lui Hasan Minhaj

„Patriot Act”: Netflix a anulat talk-show-ul lui Hasan Minhaj

patriot act

Talk-show-ul săptămânal găzduit de Hasan Minhaj, „Patriot Act”, nu va fi reînnoit pentru un al șaptelea sezon, a anunțat ieri comediantul.

Patriot Act a ajuns la final. Am avut ocazia să lucrez cu cei mai buni scenariști, producători, cercetători și animatori din industrie. Cei doi copii ai mei s-au născut și au crescut în tandem cu show-ul. Mulțumiri pentru Netflix și tuturor spectatorilor. E timpul să returnăm monitoarele la Best Buy”, a scris Minhaj, referindu-se în final la un retailer de electrocasnice de unde ar fi cumpărat scena pentru studio.

„Patriot Act” a fost unul dintre cele mai bune talk-show-uri de la Netflix

„Patriot Act” a avut 39 de episoade și s-a întins pe șase sezoane, toate fiind produse de Netflix. În cadrul show-ului, Minhaj a abordat subiecte curajoase despre politică și problemele din societatea americană. Episoadele recente au acoperit tema pandemiei, uciderea lui George Floyd și alegerile din această toamnă din Statele Unite.

Pe parcursul producției, între 2018 și 2020, „Patriot Act” a fost apreciat de spectatori și critici, câștigând un Emmy și un premiu Peabody. Premiera ultimului sezon a fost amânată din cauza pandemiei, fiind în cele din urmă lansat în luna iunie. Show-ul se baza pe discursul lui Hasan în fața unui public live, ceea ce poate constitui unul din motivele anulării, din moment ce un astfel de format nu va putea fi susținut în condițiile impuse de coronavirus.

Hasan Minhaj: oratorul perfect pentru subiectele complexe

După ani de talk-show-uri care îi aduc în față pe bărbați albi ca Fallon sau Colbert, Minhaj a fost o briză de aer proaspăt pentru acest gen de emisiune. Ceea ce îl deosebește de ceilalți este etnia din care face parte, fiind primul indian-american care găzduiește un show săptămânal despre politică.

Minhaj a fost figura potrivită pentru aducerea cu succes a formatul de late-night talk-show în era platformelor de streaming, pentru că se încadrează în noul standard al divertismentului: diversitatea. Minoritățile au nevoie să fie reprezentate, americanii de astăzi fiind mai receptivi spre a afla noutăți despre politică de la un om de culoare

Talk-show-ul este un gen care nu s-a bucurat totuși de mult success pe Netflix. Alte show-uri au fost întrerupte după mai puțin de două sezoane, printre care și cele găzduite de Chelsea Handler sau de Joel McHale. Episoadele deja apărute din „Patriot Act” vor fi în continuare disponibile pe Netflix.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: