Redactia.ro
Home » Știri » Patronii GPL-ului catastrofal de la Crevedia, decizie surprinzătoare. Scrisoarea care face înconjurul ţării

Patronii GPL-ului catastrofal de la Crevedia, decizie surprinzătoare. Scrisoarea care face înconjurul ţării

Prima reacție publică a patronilor stației GPL care a explodat în Crevedia

Ionuț Dordulea, patronul stației GPL din Crevedia, este fiul primarului din Caracal, Ion Dordulea. Depozitul de gaz este deținut de firma SC Flagas SRL, firmă deținută de Ionuț Dordulea.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri uriașă, mai ales în ultimii ani, de la 1,2 milioane la 593 de milioane de lei și un profit net de 32 de milioane de lei înregistrat anul trecut, în 2022.

Vor să reconstruiască locuinţele oamenilor

Patronii GPL-ului au trimis o scrisoare către Primăria din localitate, iar în ședința de consiliu care a avut loc ieri a fost citită de un reprezentat al Primăriei.

Stimate domnule primar, dorim să ne exprimăm regretul și să ne cerem scuze dvs. și locuitorilor comunei Crevedia pentru dificultățile prin care comunitatea dvs. trece în această perioadă ca urmare a incendiului izbucnit la locația societății noastre, Flagas SRL

Vă rugăm să facilitați contribuția noastră pe care suntem hotărâți să o aducem prin alimente, apă, medicamente, produse de igienă personală, obiecte de răcire a aerului în spațiile comune, cu orice alte produse, a căror necesitatea ne-o semnalați.

Trei mese pe zi pentru persoanele găzduite în spațiul alocat sinistraților și, după caz, repararea tuturor imobilelor distruse, aduse în stare de neîntrebuințare sau afectate în orice mod prin incendiu.

În acest sens, vă informăm că am rezervat deja serviciile de dezvoltare imobiliară necesare și beneficiem de disponibilitatea deplină a unor profesioniști în domeniul construcțiilor care pot aloca deja în orice moment resursele necesare atât intrării în frontul de lucru, cât și inițierii și accesării procedurilor specifice întocmirii documentației specifice.

Cu speranța că solidaritatea care ne aduce acum împreună nu ne va expune și nu ne va respinge nevoia noastră de a ajuta vă rugăm să aveți îngăduința de a concretiza condițiile unui dialog și de a ne permite în acest sens un contact cu reprezentanții Primăriei dvs”, se arată în scrisoarea Flagas citită de reprezentanta Primăriei.

Pretinde că locul exploziei era o parcare

Ion Dordulea, tatăl patronului stației GPL, Ionuț Dordulea, se afla la un simpozion în străinătate în momentul exploziei și a spus că fiul lui se află la fața locului, cu procuratura, însă Ionuț Dordulea nu a făcut declarații.

Ion Dordulea a declarat că locul exploziei ar fi fost, de fapt, o simplă parcare, nu un depozit GPL. Ion Dordulea ar fi înființat mai multe firme de carburanți, care ar fi fost trecute pe numele fiilor săi. În prezent, fosta stație GPL din Crevedia se afla în subordinea lui Ionuț Dordulea.

Fosta stație GPL din Crevedia nu mai avea autorizație de mediu de aproximativ trei ani, iar activitatea stației a fost închisă pe fondul neregulilor găsite la fața locului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: