Redactia.ro
Home » Monden » Patronul azilului în care locuiește Irinel Columbeanu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în timpul vizitei lui Leo de la Strehaia

Patronul azilului în care locuiește Irinel Columbeanu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în timpul vizitei lui Leo de la Strehaia

Recent, Leo de la Strehaia, un personaj monden controversat, și-a onorat promisiunea de a vizita azilul de bătrâni din Ghermănești, unde locuiește Irinel Columbeanu, un fost milionar în vârstă de 66 de ani. Cu toate că intenția sa era să ofere sprijin și ajutor financiar pentru sora sa, Olga Originala, care dorea să aibă grijă de Irinel, evenimentul s-a transformat rapid într-o situație tensionată.

Leo de la Strehaia, cunoscut pentru excentricitatea sa și pentru prezența activă în mediul online, și-a manifestat intenția de a vizita azilul de bătrâni din Ghermănești pentru a-și sprijini sora și pentru a veni în ajutorul lui Irinel Columbeanu, care se află într-o situație financiară dificilă. Acest gest a fost surprins și publicat pe platforma TikTok, ceea ce a stârnit speculații cu privire la motivația reală din spatele acestei vizite.

Patronul azilului în care stă Irinel Columbeanu a făcut noi declarații

Cu toate că Leo și sora sa au declarat că au venit la azil cu intenții bune, Irinel Columbeanu a refuzat ferm să iasă din camera sa pentru a se întâlni cu aceștia. Această atitudine a ridicat semne de întrebare cu privire la relația dintre cei implicați și la modul în care au fost percepute intențiile lui Leo și Olga.

Reacția lui Irinel Columbeanu, care a refuzat să iasă din camera sa pentru a se întâlni cu Leo și Olga, sugerează că această vizită a fost privită ca o intruziune în viața sa privată sau ca o tentativă de expunere publică.

”Discuția cu Leo de la Strehaia a fost că vrea să-l vadă pe Irinel Columbeanu, intrase în curte cu sora lui și cu alte câteva doamne, era curtea plină de femei. Eu i-am invitat să iasă în afara proprietății mele, pentru că Irinel dorește să fie lăsat în pace, nu a dorit să îi vadă. Le-am spus că la ora asta doarme, se odihnește, pentru că mai apoi trebuie să meargă la sala de sport, să facă gimnastică.

Leo a înțeles, a ieșit, nu a fost scandal. Au ieșit cu toții, din curte, au ieșit în mod civilizat. Ce au făcut ei mai apoi, în stradă, când au început să arunce cu noroi în Irinel, nu ne mai interesează.

Nu știu dacă au venit cu intenții bune, poate că da, dar nu știam până ieri cine e acest Leo, nu ascult manele, nu am nici cea mai mică treabă cu zona asta. Puteam să stau în tramvai lângă el și nu știam cine este. Ei nu au venit cu mâncare sau cu pungi, au venit cu mâinile goale!”, a declarat patronul, potrivit Playtech.

Cât plătește Irinel Columbeanu pentru a putea sta la azil

Ion Cassian, patronul azilului de bătrâni, a intervenit pentru a oferi o perspectivă mai clară asupra situației. El a condamnat cei care au ridiculizat sau au făcut haz de necazul lui Irinel Columbeanu, care, la un moment dat, a fost un prosper om de afaceri cu o avere estimată la zeci de milioane de euro. Cu toate acestea, acum, Columbeanu trăiește doar din pensie, care nu este suficientă pentru a acoperi costurile lunare ale azilului, ce depășesc suma de 4.500 de lei.

Irinel Columbeanu a fost cunoscut în trecut ca unul dintre cei mai de succes milionari din România, fiind asociat cu femei celebre precum Monica Gabor și Anna Lesko. Cu toate acestea, viața sa s-a schimbat radical în ultimii ani, iar el a fost nevoit să vândă majoritatea activelor sale și să se mute la azilul de bătrâni din Ghermănești. În acest context, gestul lui Leo de la Strehaia de a-i vizita și de a-i oferi sprijin a fost perceput diferit de către beneficiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: