Redactia.ro
Home » Sport » Patronul Craiovei, aroganță maximă la Mamaia! Și-a comandat cea mai scumpă șampanie și a vrut-o pe muzica de Champions League

Patronul Craiovei, aroganță maximă la Mamaia! Și-a comandat cea mai scumpă șampanie și a vrut-o pe muzica de Champions League

Patronul Craiovei, aroganță maximă la Mamaia! Și-a comandat cea mai scumpă șampanie și a vrut-o pe muzica de Champions League

Fiul patronului Universității Craiova a făcut aroganță maximă pe imnul Ligii Campionilor, chiar într-un club de fițe din Mamaia. Și-a comandat cea mai scumpă șampanie!

Patronul Craiovei, aroganță maximă la Mamaia

Adrian Mititelu Jr. a dat uitării faptul că tatăl său se află în închisoare și „s-a urcat pe mesele” unui club de fițe din Mamaia. El a făcut spectacol de Paști pe litoralul românesc, convins fiind că echipa pe care o conduce este pregătită să se lupte împotriva celor mai bune formații din Europa.

Fericit după victoria cu Mioveni (4-2), care o apropie pe FCU Craiova de promovare, Adrian Mititelu Jr. a plecat cu prietenii la mare. Patronul oltenilor joacă deja în Champions League! Șampania scumpă comandată la masa lui a venit pe imnul Ligii. Imaginile au fost publicate pe Instagram de unul dintre prietenii tânărului de 24 de ani.

Mititelu cel mic a comandat șampanie, artificii și să-i cânte imnul! Clubul de fițe a răsunat la cererea conducătorului echipei din Craiova. Acesta a prins curaj după ce oltenii au obținut o victorie de senzație în cața CS Mioveni, scor 4-2.

Două goluri marcate din offside

În cea de-a doua repriză, oltenii au început la fel de deciși să egaleze. Au scăpat cu bine în minutul 52, atunci când același Blănaru a scăpat singur cu portarul Mogoșanu, dar care n-a putut să îl învingă. A fost o șansă imensă pentru CS Mioveni de a face 2-0.

În minutul 59, italianul Compagno sare fals la cap, unul dintre fundași este naiv și se scoate din joc, iar acesta îl execută pe Iustin Popescu. La două minute distanță, același Compagno scapă singur spre poartă, dintr-un offside imens, scoate mingea lui Radu Negru, iar acesta face 2-1 pentru FCU Craiova.

Scorul avea să se facă 3-1 pentru Craiova. Blidar este omul potrivit la locul potrivit și nu face decât să împingă un balonul în poarta goală. Emoțiile nu aveau să fie risipite. A venit rândul celor de la CS Mioveni să marcheze din poziție evidentă de offside. Garutti vine dintr-un offside de doi metri și reia pe poarta lui Mogoșanu! Incredibilă greșeală de arbitraj.

În prelungirile partidei, FCU Craiova obține o lovitură de la 11 metri, iar Dragoș Albu o transformă în siguranță. Victorie cu 4-2 pentru olteni, care se aproprie cu pași repezi de Liga 1. Eugen Trică a abordat altă tactică. Dacă Mititelu Jr. se vede deja în Liga Campionilor, cu imnul cântând pentru Craiova, antrenorul a avut o declarație cumpătată.

”Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit poate una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Noi ne uităm doar la noi. Campionatul se joacă, încă nu e nimic terminat. Jucătorii sunt foarte motivați. Hora bucuriei am făcut-o și după meciul cu Rapidul, am făcut-o și azi. Dacă ne ajută Dumnezeu să intrăm cu aceeași atitudine la Timișoara, probabil o să o facem și acolo. Cam asta se întâmplă la noi la Universitatea Craiova. Trebuie să fim precauți. Orice meci trebuie să îl jucăm foarte bine. Trebuie să le luăm pas cu pas. Deocamdată, nu am realizat nimic. Până nu vom deveni matematic campioni, nu pot să fiu liniștit”, a declarat Eugen Trică, la finalul meciului cu CS Mioveni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: