Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Craiova 2-0! Echipa lui Bogdan Vintilă termină pe podium!

FCSB – Craiova 2-0! Echipa lui Bogdan Vintilă termină pe podium!

FCSB - Craiova 2-0!

FCSB – Craiova 2-0. După această victorie FCSB a încheiat anul 2019 pe podium. Pițurcă a fost înjurat în repetate rânduri de suporterii roș-albaștri.

Spectacol la ultimul meci al anului în Liga 1! Oltenii veniseră la București încrezători. Înaintea meciului Pițurcă a avut câteva declarații ironice la adresa adversarei. Totuși în această seară Craiova nu a putut mai mult pe teren. Dennis Man a deschis scorul în derby-ul etapei. A primit mingea în flancul drept. Stephane Acka a încercat să-l oprească, dar fără succes. A fost al treilea gol marcat de Man în decembrie. În minutul 45, Florinel Coman a stabilit scorul final, 2-0 cu o execuție frumoasă din careul de 16 metri. FCSB este pe trei, la 5 puncte în spatele celor de la CFR, dar cu un meci mai puțin.

„La gol aşa mi-a venit pe moment, mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa să câştige trei puncte importante, e mai puţin important ce am făcut eu.
O victorie muncită, per total echipa a jucat foarte bine şi ne bucurăm că am terminat anul cu o victorie. Am luat fiecare meci în parte, am dat totul, am trecut” a declarat Dennis Man după meci, la Digi Sport.

Pițurcă înjurat de suporteri

Victor Pițurcă a fost taxat de suporteri pe Arena Națională. Aceștia l-au înjurat aproape tot meciul. Nu au uitat faptul că antrenorul susține Armata în conflictul CSA cu Gigi Becali. Pițurcă n-a suportat injuriile venite din tribună și, a cerut ajutorul oamenilor de la pază. Antrenorul a jucat la Steaua din 1983 până în 1989, perioadă în care a cucerit cinci titluri naționale, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei. A și stat pe banca echipei de patru ori. A luat un titlu, o cupă și o supercupă cu gruparea bucureșteană. La meci au fost peste 13.000 de spectatori.

Citește și: Lecce vrea să scape de Romario Benzar! Se transferase de doar şase luni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: