Redactia.ro
Home » Sport » Lecce vrea să scape de Romario Benzar! Se transferase de doar şase luni

Lecce vrea să scape de Romario Benzar! Se transferase de doar şase luni

Lecce vrea să scape de Romario Benzar

Lecce vrea să scape de Romario Benzar! Fotbalistul a fost pus pe lista de transferuri după ce şefii echipei nu au fost mulţumiţi de prestaţiile sale.

Fotbalistul român a ajuns la Lecce în urmă cu doar 6 luni. Nu a convins, iar acum s-a trezit într-o situaţie foarte neplăcută. Potrivit celor de la Pianetalecce.it, echipa din Seria A vrea să scape de el în această iarnă, după transferul unui nou fundaş dreapta, Giulio Donati, fost fotbalist la Mainz, Bayer Leverkusen şi Inter. Deocamdată, românul a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Bologna. În acestă vară, când italienii au decis să-l cumpere pe Romario Benzar au plătit pentru el suma de 2 milioane de euro. A fost cel mai scump transfer al verii pentru Lecce.

Romario Benzar a jucat doar 97 de minute pentru Lecce

În cele şase luni petrecute în Italia, Romario Benzar a jucat doar 97 de minute în Serie A. A mai fost folosit şi în Cupa Italiei, dar nu a terminat meciul fiind schimbat. După 7 ani petrecuţi la Viitorul, fotbalistul a ajuns în 2017 la FCSB, pentru care a jucat doi ani. În vară, Benzar a semnat un contract pe cinci ani cu Lecce, cu o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Pe 14 noiembrie 2017, FCSB a răscumpărat cele 20 de procente păstrate de Viitorul în urma transferului pentru 625.000 de euro.
Fotbalistul a adunat şi 15 selecţii la naţionala României.

Citeşte şi: Astra Giurgiu a fost depunctată! A pierdut primul loc în Liga 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: