Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf va antrena în Arabia Saudită! A semnat cu nou echipă

Laurențiu Reghecampf va antrena în Arabia Saudită! A semnat cu nou echipă

laurentiu reghecampf, laurentiu reghecampf noua echipa, Al Ahli

Vacanța s-a terminat pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a semnat contractual cu echipa lui Alexandru Mitriță, Al Ahli, din Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a fost demis anul trecut de la Al-Wasl, iar câteva luni, tehnicianul a preferat să se odihnească. A avut oferte în această perioadă, chiar și din Liga I dar în final a decis să rămână în zona arabă. Așa că a acceptat oferta celor de la Al Ahli, care în acest moment este pe locul locul 7 în Arabia Saudită. Noua sa formație este într-un moment foarte dificil, nu a mai câștigat de 7 meciuri și a adunat 5 înfrângeri consecutive! Laurențiu Reghecampf are la dispoziție un lot cotat la 45,7 milioane de euro. Printre cei mai valoroși fotbaliști sunt atacantul M’Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro și românul Alexandru Mitriță care este cotat la 7 milioane de euro. Al Ahli are în palmares trei titluri de campioană a Arabiei Saudite, în 1978, 1984 și 2016.
Soția antrenorului a postat imediat un mesaj pe contul său de socializare din care reiese că Reghecampf a semnat deja noul contract.

„Te iubim, regele nostru! Suntem foarte mândri de tine! Ești cel mai bun”, a scris Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a fost dorit de olteni
După despărțirea de Al-Wasl, antrenorul a avut posibilitatea de a reveni în Liga I. Patronul celor de la Universitatea Craiova i-a făcut o ofertă încercând să-l convingă să vină în Bănie. Laurențiu Reghecampf nu a fost mulțumit însă de oferta financiară așa ca discuțiile s-au oprit. Până în final, Mihai Rotaru l-a adus pe banca tehnică pe grecul Marinos Ouzounidis. Reghe a mai fost dorit și de Poli Iași. Moldovenii i-ar fi dat 120.000 de euro pe trei luni.

„Nu mă interesează să mă întorc în România”, declara antrenorul în urmă cu aproape o lună.

Laurențiu Reghecampf a cucerit 5 trofee în cariera sa de antrenor. Două titluri și o Supercupă a României, toate cu FCSB și Cupa Ligii și Supercupa, cu Al-Wahda.
Până acum tehnicianul a pregătit 9 echipe. Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda și Al-Wasl.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: