Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani le cere Laurentiu Reghecampf oltenilor

Câți bani le cere Laurentiu Reghecampf oltenilor

gigi becali, anamaria prodan, divorț, fcsb,

Laurențiu Reghecampf a revenit în România, după ce discuțiile cu Al Ain au intrat în impas. Mihai Rotaru l-ar dori la Universitatea Craiova, dar se pare că antrenorul a cerut prea mulți bani.

Mihai Rotaru l-ar dori pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, dar se pare că nu este dispus să plătească salariul pe care l-a cerut antrenorul. Tehnicianul își dorește să revină în Liga I, însă doar la o echipă care s-ar lupta pentru titlu. Deși, Universitatea ar putea fi o alegere. Salariul oferit a fost considerat însă prea mic. Antrenorul cere 500 de mii de euro pe an, în timp ce Rotaru îi oferă 200 de mii de euro pe an. Deocamdată, Anamaria Prodan și finanțatorul Craiovei au negat aceste discuții, dar de regulă, Rotaru nu vorbește niciodată public despre aceste lucruri. Basarb Panduru, fostul antrenor secund al lui Reghe a aflat însă amănunte.

„Au fost discuții, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le știm trei oameni”, a spus Basarb Panduru, pentru Telekom Sport.

Reghecampf nu mai are echipă din octombrie

La jumătatea lunii octombrie, Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite. Românul pregătea echipa din decembrie 2018. Decizia la momentul respective a fost ciudată, pentru că sezonul tocmai începuse. Motivul ar fi fost faptul că antrenorul a cerut bani pentru transferuri și nu i-a primit.

”Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a declarat Prodan.

Reghecampf a condus-o pe Al Wasl în 62 de meciuri și a obținut 25 de victorii, 11 remize și 26 de înfrângeri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: