Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl! Revine la FCSB?

Laurențiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl! Revine la FCSB?

laurentiu reghecampf demisie, FCSB

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl. Antrenorul român este supărat pentru că nu a primit banii pe care i-a solicitat pentru transferuri. Se pare că în acest moment, tehnicianul ar negocia revenirea la FCSB.

Este foarte probabil ca Laurențiu Reghecampf să revină la FCSB, după plecarea din Emiratele Arabe Unite. Despărțirea s-a produs la cererea românului căruia nu i-a picat deloc bine înfrângerea suferită în fața celor de la Bani Yas, scor 1-4. Ruptura dintre antrenorul român și Al Wasl a avut loc chiar azi, iar soția acestuia, Anamaria Prodan Reghecampf a confirmat acest lucru pentru Digi Sport.

“Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a declarat impresarul Anamaria Prodan Reghecampf.

„Clubul Al Wasl este de acord cu demisia lui Laurentiu Reghecampf și îl desemnează pe Salem Rabi să conducă următorul antrenament al echipei, până când se va ajunge la un acord cu un nou antrenor principal”, a fost anunțul făcut de Al Wasl pe Twitter.

Cale deschisă spre FCSB

Cel mai probabil, Laurențiu Reghecampf va reveni la echipa lui Gigi Becali. În plus, aici este și tot staff-ul său. Zilele următoare va ajunge la București, apoi va decide ce urmează să facă.

”Da, suntem în tratative acum! Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare”, a mai spus soția antrenorului român.

“Și ce vreti să fac eu? Voi nu știți că am antrenor la echipă? Nu știu ce a făcut Reghe”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Reghecampf a mai antrenat-o pe FCSB în două mandate. A câștigat cu echipa lui Gigi Becali , două titluri, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014, dar și o Supercupă a României.

„FCSB este a doua mea familie. M-a ajutat să ajung în fotbalul mare”, spunea tehnicianul în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: