Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf, despre scandalul dintre FCSB și Steaua

Laurențiu Reghecampf, despre scandalul dintre FCSB și Steaua

laurentiu reghecampf, fcsb,

Laurențiu Reghecampf a vorbit după mult timp despre scandalul dintre FCSB și Steaua. El spune că sunt una și aceeași echipă.

Laurențiu Reghecampf era antrenor în momentul în care a început scandalul, iar Gigi Becali a pierdut marca Steaua

”Nu am simțit absolut nimic la acea schimbare. Este aceeași echipă. Eu am antrenat și Steaua și FCSB, este aceeași echipă. Am ieșit campioni și am sărbătorit în Ghencea. Va fi foarte greu ca echipa Armatei să ajungă la cota pe care o are FCSB”, a spus antrenorul pentru Pro X.

FCSB ar putea evolua din nou în Ghencea, după ce noua arena va fi dată în folosință. În teorie orice club poate plăti pentru a închiria stadionul. Totuși, Reghe avertizează că echipa lui Becali va ajunge greu acolo dacă stadionul va fi administrat de armată.

”Dacă Armata va administra stadionul, FCSB nu o să joace niciodată acolo, pentru că nu o să fie acceptați. E făcut din bani publici, ar trebui ca de acest stadion să profite toată lumea”, a declarat tehnicianul.

De ce nu a mai luat FCSB titlul

Reghecampf a găsit motivul pentru care echipa patronată de Gigi Becali nu a mai câștigat de 5 ani titlul în Liga I. Antrenorul crede că selecția jucătorilor ar trebui să fie făcută mult mai riguros. În plus Reghecampf îl avertizează pe patronul celor de la FCSB că are nevoie de mai multe puncte dacă vrea titlul. De asemenea tehnicianul crede că ar fi momentul ca în Liga I să joace mai multe echipe, așa cum se întâmplă și în alte campionate din Europa.

”Este o ură foarte mare împotriva echipei. Probabil ar trebui să intre în play-off cu 15-20 de puncte avans, și atunci ar fi siguri campioni. Probabil acest sistem nu avantajază Steaua”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: