Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali s-a înfuriat! Pe noul stadion „Arcul de Triumf” nu se joacă fotbal

Gigi Becali s-a înfuriat! Pe noul stadion „Arcul de Triumf” nu se joacă fotbal

Gigi Becali, Florin Talpan, fcsb, Steaua

Gigi Becali s-a înfuriat cumplit. A aflat că cel mai probabil echipa sa nu va putea juca pe noul stadion „Arcul de Triumf”. Acesta va fi administrat de Federația Română de Rugby.

Senatorii au adoptat o propunere potrivit căreia Stadionului Naţional „Arcul de Triumf” va fi dat de la Ministerului Tineretului şi Sportului la Federaţia Română de Rugby. Astfel, orice echipă de fotbal va dori să joace pe noua arenă are nevoie de acordul federației de rugby.

“Acest teren a fost conceput pentru rugby și folosit in acest scop din 1913. De atunci s-au jucat în această bază sportivă meciuri de rugby. Proiectul a fost gândit pentru sportul cu balonul oval. Lățimea terenului este de 80 de metri. Din ce am reținut, UEFA stipulează clar ca lățimea trebuie să fie 68 de metri pt categoriile 3 si 4. Pe lateral nu sunt tribune sau garduri, sunt pereți de beton. Se ajunge astfel la 88 metri, prin urmare din aceasta cauza, din pacate, terenul nu va putea fi folosit pentru meciuri oficiale de fotbal. Pe acest teren se pot face doar antrenamente de fotbal”, spune Alin Petrache, președintele FRR.

Gigi Becali a explodat când a aflat vestea

Gigi Becali s-a enervat după ce a aflat că echipa sa nu are loc pe noua arenă. În urmă cu două săptămâni au existat discuții și despre posibilitatea ca FCSB să poată juca din nou în Ghencea.

”Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el! Văd că Florin Talpan ne interzice în Ghencea, iar Petrache ăla spune că se joacă doar rugby la Arcul de Triumf. Fotbal de ce nu se joacă?”, a declarat supărat Gigi Becali pentru Prosport.

Motivul pentru care noul stadion ar intra în patrimoniul FRR ar fi că acesta este principalul loc unde au loc sesiunile de pregătire centralizată şi competiţiile sportive de rugby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: