Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii de la FCSB intră în cantonament! Gigi Becali a decis când îi cheamă

Jucătorii de la FCSB intră în cantonament! Gigi Becali a decis când îi cheamă

Jucătorii de la FCSB intră în cantonament

Jucătorii de la FCSB intră în cantonament. Finanțatorul echipei, Gigi Becali a anunțat că vineri, 15 mai toată lumea trebuie să se prezinte la baza din Berceni.

Fotbaliștii, staff-ul și restul personalului vor sta la baza din Berceni cel puțin două săptămâni, așa cum anunța ieri, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe. După această perioadă se va decide ce măsuri vor fi luate mai departe. Președintele FRF, Răzvan Burleanu vrea ca Liga 1 să înceapă pe 13 iunie. În cele două săptămâni de cantonament, cluburile sunt obligate să facă trei teste pentru COVID-19 fotbaliștilor.

”Cluburile pot intra în cantonament încă din prima zi. Normele actuale spun clar că rămân în cantonament. Dacă evoluția situației ne va permite, vom putea relaxa, dar în condițiile actuale, rămâi acolo. Eu am văzut echipe din Liga 1 care fac cantonamente de 2-3-4 săptămâni în Antalya. Eu nu văd motivul dramatizării pentru două săptămâni. Lucrurile acestea le-au cerut ei”, spunea într-o conferință de presă Ministrul Tineretului și Sportului.

Jucătorii de la FCSB intră în cantonament

Bogdan Vintilă va avea o perioadă foarte dificilă. FCSB are un program infernal, în plus nu se poate baza pe toți jucătorii. I-au rămas în lot doar 20 de fotbaliști, după ce Gigi Becali a făcut curățenie. Bălgrădean, Momcilovic, Stan, Planic, Adi Popa și Gnohere au fost trimiși în șomaj tehnic și cel mai probabil nu vor mai reveni la echipă. Este posibil ca antrenorul să mai aducă întăriri de la Academia FCSB, dacă va mai avea nevoie. FCSB are un program foarte încătcat jucând și în Cupa României. Astfel, elevii lui Bogdan Vintilă sunt obligați să joace 11 partide de la startul competițiilor, până pe 20 iulie. 8 meciuri în play-off, plus cel puțin încă două în semifinalele Cupei României, trei, dacă ajung în finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: