Redactia.ro
Home » Sport » Amănunte neștiute din relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: „Am vrut să-l dau afară”

Amănunte neștiute din relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: „Am vrut să-l dau afară”

Amănunte neștiute din relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incendiare despre relația cu Reghecampf. Prezența feminină care reprezintă mai mulți jucători din România, a povestit cum în trecut se gândea să-l demită pe soțul ei de la CS Buftea, clubul pe care îl conducea și Reghe era pe banca tehnică. Anamaria și soțul ei au patru copii, două fete din prima căsnicie a impresarei,Rebeca și Sarah, Bebe,  rodul iubirii dintre cei doi și Luca, fiul antrenorului dintr-o relație anterioară.

Amănunte neștiute din relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: „Am vrut să-l dau afară”

Anamaria Prodan este o femeie puternică, directă și sigură pe ea, cel puțin pe plan profesional. Dar nici pe plan personal vedeta nu se lasă înduplecată. Aceasta a povestit pentru GSP că în 2009 a vrut să-l dea afară pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. La acea vreme, Anamaria conducea clubul CS Buftea și Reghe era pe banca tehnică. „Toată lumea știe că eu am vrut să-l dau afară pe Reghecampf de la Buftea. Poți să întrebi jucătorii. Eu am vrut performanță. Au venit jucătorii la mine în birou, să nu cumva să-l dau afară, pentru că e vina lor. Laur a implementat atunci metode draconice, iar ei, săracii, nu puteau să facă față. Nu rezistau, a povestit Ana.

Anamaria a vrut să-și demită soțul

Mai mult, impresara a declarat că în cazul în care îl concendia pe Laur, relația dintre ei doi nu ar fi avut de suferit, pentru că așa funcționează lucrurile în fotbal. „Nu divorța dacă îl dădeam afară. Antrenorii vin și pleacă. Eu le spun mereu alor mei: «Ai semnat aici. Geanta la ușă! Nu știi niciodată». Îi sfătuiesc să nu desfacă toată geanta”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan Reghecampf a întors toate privirile la Gala Performanței și Excelenței, unde a câștigat și un premiu. Evenimentul a fost organizat de fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, care a adus în prim plan cinci nume din lumea fotbalului. Astfel, Helmut Duckadam a câștigat premiul pentru cel mai valoros brand sportiv din România, Anamaria Prodan, pentru cea mai de succes și fashion femeie impresia FIFA din lume, Florin Bratu pentru cel mai talentat antrenor, Simona Halep, ambasadoarea României prin sport în lume și Adrian Mutu, pentru cea mai bună ascensiune în fotbalul românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: