Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf, răspuns pentru Gigi Becali!

Laurențiu Reghecampf, răspuns pentru Gigi Becali!

anamaria prodan, anamaria prodan imagine din dormitor, laurentiu reghecampf,

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații în scandalul cu Gigi Becali. După acuzațiile făcute de patronul FCSB, antrenorul a lămurit lucrurile.

Tot scandalul a început, după ce Anamaria Prodan a fost sărită din schemă la transferul lui Dennis Man, deși este impresarul jucătorului. După un schimb de replici între latifundiar și Anamaria Prodan a intervenit și Laurențiu Reghecampf.

„Eu nu mi-am dorit să ajungă chestia asta la voi. Am dat un mesaj, am încercat să îl sun și să îi spun anumite lucruri, pe care consider că pot să i le spun, în calitate de prieten. Da, e adevărat, i-am zis că nu e corect ce s-a întâmplat. Hai să discutăm puțin despre declarațiile lui. Eu mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme. Sunt lucruri care puteau fi discutate între doi bărbați, fără să apară la TV. Acum trebuie să răspund, ca să nu creadă oamenii că e totul cum crede Gigi. Nu o voi face pe același ton, eu îl respect în continuare. Nu am cum să mă schimb de la o zi la alta. Are respectul meu, am făcut foarte lucruri împreună”, a fost introducerea făcută de Laurențiu Reghecampf, la „Minutul 91”, de la TV Telekom Sport.

Gigi Becali a declarat că în momentul în care el era la închisoare Reghecampf l-ar fi șantajat. I-a cerut să-i dubleze salariul, amenințându-l cu plecarea de la echipă.

„Eu am mers la el, dar doar după ce am terminat campionatul. Eram deja campioni, a fost o portiță atunci. Nu voi băga numele lui cu care am mers. Într-adevăr, am fost la Gigi. Discutasem niște lucruri înainte, dar nu a fost vorba de șantaj, de 30.000 de euro. Nu vreau să zic sumele, erau doar niște discuții pe care le-am avut înainte să intre la închisoare și trebuia să le lămurim. El mi-a cerut să vin acolo. Mă deranjează. Consider că după acest incident am mai lucrat mult timp împreună. Dacă avea această problemă, putea să îmi spună”, a mai spus antrenorul.

A sosit înlocuitorul lui Man

Cei de la FCSB s-au mișcat repede pentru a-l înlocui pe Dennis Man. Ante Vukusic (29 de ani) a semnat, deja cu contractul după ce a trecut testele medicale. Croatul are o cotă de 450.000 de euro de transfermarkt. Ultima oară a jucat pentru
Olimpija Ljubljana, în Slovenia, unde a marcat de 26 de ori în 35 de apariții. A mai jucat la Hajduk Split, Pescara, Lausanne, Waasland-Beveren, Greuther Fürth, Tosno (Rusia) sau Olimpia Grudziadz (Polonia). În ultimii ani, atacantul a mai fost dorit de FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: