Redactia.ro
Home » Sport » Scandal monstru între familia Reghecampf și Gigi Becali! Acuzații fără precedent!

Scandal monstru între familia Reghecampf și Gigi Becali! Acuzații fără precedent!

anamaria prodan, laurentiu reghecampf, gigi becali, acuzații de șantaj

Scandalul dintre familia Reghecampf și Gigi Becali a început din cauza transferului lui Dennis Man, la Parma. Anamaria Prodan este impresara jucătorului, dar Becali l-a rugat pe unul dintre verii săi să se ocupe de transfer. De aici au început insultele și acuzații de șantaj.

Transferul lui Dennis Man la Parma s-a realizat și este cel mai mare din istoria fotbalului românesc. Totuși, odată cu realizarea acestuia a început și un scandal fără precedent. Până în urmă cu două zile Gigi Becali și familia Reghecampf erau foarte apropiați. Acum însă lucrurile s-au schimbat și a început un adevărat război. Anamaria Prodan care este impresarul lui Dennis Man a fost sărită din schemă, după ce Gigi Becali l-a mandatat pe vărul său Giovanni Becali să se ocupe de transfer. Șeful FCSB susține că Anamaria Prodan a venit cu o ofertă mai mică, decât suma pe care el a reușit să o obțină după ce a discutat direct cu patronul celor de la Parma. Discuția a avut loc după intervenția lui Giovanni Becali. Scandalul s-a aprins mai tare după intervenția antrenorului Laurențiu Reghecampf, care i-a dat un SMS lui Becali.

„Laurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată. Mi se pare jenant ca Gigi Becali să facă așa ceva, în condițiile în care știe cât de mulți bani i-am adus și cât m-am zbătut pentru jucătorii care azi sunt la el în echipă și nu i-am luat niciun ban. Asta ține de caracter și de foarte multe lucruri pe care nu le are. Asta ține de bărbăție, dacă ești un bărbat șmecher și ai demnitate, nu ai voie să faci așa ceva. Poți să spui: Domne, vreau ca vărul meu să facă parte din deal. Atunci aș fi zis ok. Dar ca să faci asemenea porcării… „, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan.

Gigi Becali, atac la Anamaria Prodan

Vulcanic din fire, Gigi Becali nu a putut să se abțină și a avut o ieșire sexistă spunând că nu vrea să mai facă afaceri cu o femeie. Nu este pentru prima dată când omul de afaceri are astfel de ieșiri. În trecut a fost chiar și amendat.

”Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani”, a declarat Gigi Becali.

Becali susține că a fost șantajat de Reghecampf

Acest scandal scoate la iveală și lucruri din trecut. Mesajul primit de la Reghe l-a deranjat atât de tare pe patronul roș-albaștrilor încă acesta nu s-a abținut și a spus că în trecut ar fi fost șantajat de antrenor.

„Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva!
Păi, măi, Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face.”, a dezvăluit Gigi Becali pentru Fanatik.

Reghecampf a câștigat cu FCSB 2 titluri și o Supercupă.

Dennis Man a ajuns la Parma

Gigi Becali a anunțat că va lua 13 milioane de euro în schimbul jucătorului, dar suma nu este tocmai corectă. FCSB va primi 11 milioane de euro, și încă 2 milioane, doar dacă vor fi îndeplinite 4 condiții. Pentru fiecare românii vor încasa câte 500.000 de euro. Acestea sunt însă, destul de greu de realizat. Astfel, Man trebuie să marcheze 15 goluri până în 2023. Parma să termine un sezon în primele 8 echipe din Serie A, italienii să se califice în cupele europene, și Man să marcheze 25 de goluri până în 2025. În acest moment Parma este pe penultimul loc în clasament, fără victorie în ultimele 10 meciuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: