Redactia.ro
Home » Știri » Patru copii au fost răniți într-un parc de distracții.. A fost chemat elicopterul SMURD

Patru copii au fost răniți într-un parc de distracții.. A fost chemat elicopterul SMURD

4 copii răniți la Hunedoara

Un incident grav a avut loc într-un parc de distracții din localitatea Râu de Mori, județul Hunedoara, unde patru copii au fost răniți după ce cablul unei tiroliene a cedat. Accidentul s-a produs la o înălțime de peste doi metri, iar copiii au suferit multiple traumatisme.

Detalii despre accident

Cei patru copii, doi băieți și două fete, se aflau în parc alături de părinții lor. Conform primelor informații, aceștia au căzut de pe tiroliană de la o înălțime de aproximativ trei metri. Incidentul a fost raportat prin intermediul S.N.U.A.U. 112 la data de 9 iulie 2024, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au ajuns rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele.

Intervenția medicală de urgență

Imediat după accident, echipajele medicale au intervenit pentru a acorda îngrijiri de urgență copiilor răniți. Unul dintre copii a fost preluat de elicopterul SMURD, având traumatisme severe la nivelul coloanei vertebrale. Ceilalți trei copii au fost transportați la spital cu ambulanțele disponibile.

Doi dintre copii au fost duși la spitalul din Hunedoara, iar ceilalți doi au fost transportați la spitalul din Deva pentru tratamente suplimentare și evaluare medicală amănunțită.

Ce au declarat autoritățile

Reprezentanții Poliției Orașului Hațeg au confirmat incidentul și au început o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la cedarea cablului tirolianei. „La data de 9 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului”, au declarat autoritățile.

Părinții copiilor răniți sunt extrem de îngrijorați și cer măsuri stricte de siguranță pentru a preveni astfel de accidente în viitor. Ei au solicitat autorităților și operatorilor parcului de distracții să revizuiască și să întrețină corespunzător toate echipamentele pentru a evita alte incidente.

Investigația în curs

Ancheta continuă pentru a determina exact ce a cauzat cedarea cablului tirolianei. Autoritățile analizează dacă au existat deficiențe în întreținerea echipamentelor sau dacă alte factori au contribuit la acest accident. Poliția colaborează cu experți tehnici pentru a evalua starea tirolianei și pentru a stabili măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

Acest incident tragic a avut un impact profund asupra comunității din Râu de Mori și din județul Hunedoara. Localnicii și autoritățile locale și-au exprimat solidaritatea cu familiile afectate și au promis că vor lua toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța parcurilor de distracții și a altor facilități publice.

Accidentul din parcul de distracții din Râu de Mori, în care patru copii au fost răniți, subliniază importanța stringentă a măsurilor de siguranță și a întreținerii corespunzătoare a echipamentelor de agrement. Ancheta în curs va clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și va ajuta la implementarea unor măsuri preventive pentru a evita astfel de tragedii în viitor. Familiile copiilor răniți speră la o recuperare rapidă și completă, iar comunitatea își unește eforturile pentru a sprijini victimele și a preveni alte accidente similare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: