Redactia.ro
Home » Știri » Patru români au murit în accidentul cumplit din Veneția. Doi copii se numără printre victime

Patru români au murit în accidentul cumplit din Veneția. Doi copii se numără printre victime

accident venetia

Patru cetățeni români și-au pierdut viața în tragicul accident care a avut loc marți seara în Mestre, Veneția, când un autobuz s-a prăbușit de pe rampa unui pod și a fost cuprins de flăcări, conform anunțului făcut de Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Potrivit informațiilor furnizate de G4Media, victimele sunt membrii unei familii, incluzând doi copii, care locuiau în Germania.

Patru români și-au pierdut viața în tragicul accident din Veneția

Jurnalele din Italia au difuzat primele imagini ale locului accidentului. Un videoclip obținut de la camerele de supraveghere ale orașului prezintă momentul în care autobuzul, aflat pe pod, încetinește din cauza traficului aglomerat. Apoi, în mod inexplicabil, șoferul face un viraj brusc la dreapta și mașina cade de la o înălțime de 15 metri peste liniile de cale ferată. În total, tragicul accident a dus la pierderea a 21 de vieți.

La bordul vehiculului se aflau 35 de turiști, în ciuda faptului că acesta fusese închiriat inițial doar pentru 16 persoane. Printre pasageri se regăseau cetățeni ucraineni, germani, francezi, croați, spanioli și austrieci. Din păcate, aceștia au fost în imposibilitate de a se salva singuri.

Pompierii ajunși la fața locului au avut o misiune foarte dificilă

Întreaga zonă a fost inundată de ambulanțe și echipaje de pompieri sosite din diverse părți ale regiunii. Pompierii au depus eforturi considerabile pentru a accesa interiorul autobuzului răsturnat cu roțile în sus, lucrând asiduu timp de ore întregi.

Este un autobuz electric, alimentat de baterii și a luat foc instantaneu. Toți cei aflați în interior au fost cuprinși de flăcări. Așa că vă puteți închipui ce imagini de coșmar i-a întâmpinat pe pompieri”, a declarat Mauro Luongo, comandantul brigăzii de pompieri din Veneția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: