Redactia.ro
Home » Sport » Patru români au speriat vestul! Au furat 30 de milioane de euro

Patru români au speriat vestul! Au furat 30 de milioane de euro

Tamara Ecclestone, jaf, Maria Meșter proces

“Jaful secolului”. Nu este vorba despre vreun film ci despre un caz ce a făcut înconjurul lumii și în care sunt implicați mai mulți români.

Maria Meșter a lăsat fără bani oameni cunoscuți din lumea sportului. Inițial femeia a plecat să lucreze ca menajeră în Italia. Apoi s-a gândit la o metodă pentru a se îmbogăți rapid. A furat milioane de euro din casele unor sportivi renumiți. Printre aceștia se numără Frank Lampard, fost jucător și actual antrenor la Chelsea, sau Vichai Srivaddhanaprabha, fostul patron al lui Leicester, care a murit într-un accident de avion. Lovitura cea mai “bună” a fost la vila Tamarei Ecclestone, fiica fostului magnat din Formula 1, de unde a plecat cu bunuri în valoare de 25 de milioane de euro. Femeia fiind angajată menajeră facilita intrarea hoților în locuințe. Culmea argoanței a fost faptul că femeia a postat pe pagina sa de facebook poze cu bijuterii furat, iar în momentul în care a fost prinsă purta cerceii Tamarei Ecclestone, care valorau 300.000 de euro.

A început procesul românilor în Anglia

Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani a fost ajutată de fiul ei, Emil Bogdan Savastru și încă două persoane, Alexandru Stan şi Sorin Marcovici. Românca a fost reținută anul trecut pe aeroport în momentul în care dorea să părăsească țara. Procurorii din Anglia au terminat de instrumentat cazul, așa că procesul românilor a început. Spargerile au fost date anul trecut în luna decembrie. În casa lui Frank Lampard au intrat pe 1 decembrie. De acolo au plecat cu ceasuri de lux și mai multe bijuterii. Zece zile mai târziu au pătruns în locuința familiei lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Cea mai profitabilă spargere

Ultima și cea mai profitabilă lovitură au dat-o la fata fostului șef din Formula 1. În acel moment Tamara Ecclestone și soțul său erau plecați în vacanță. De aici au furat bijuterii si bunuri în valoare de 25 de milioane de euro. În rechizitoriu s-a scris că hoții au acționat ca Spiderman fiind nevoiți să se suie pe garduri și garaje pentru a putea intra în locuință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: