Redactia.ro
Home » Sport » Bernie Ecclestone, fostul boss al F1, tată la 89 de ani! Cine e soția magnatului

Bernie Ecclestone, fostul boss al F1, tată la 89 de ani! Cine e soția magnatului

Bernie Ecclestone va deveni tata

Bernie Ecclestone a anunțat că va deveni din nou tată. Fostul director executiv al Formula 1, în vârstă de aproape 90 de ani va avea un băiat.

Bernie Ecclestone a dat vestea la care aproape nimeni nu se aștepta. Potrivit celor de la Daily Mirror, omul de afaceri și soția sa, Fabiana Flosi în vârstă de 43 de ani, vor deveni părinți în această vară. Ecclestone este foarte fericit, pentru că acesta va fi primul băiat, el având deja trei fete, din alte căsătorii.

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, a declarat, Bernie Ecclestone.

„Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”, a spus Fabiana Flosi.

Bernie Ecclestone s-a căsătorit în anul 2012

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Ceremonia a avut loc în Elveția, la cabana magnatului din Gstaad și totul a fost făcut foarte discret. Bernie Ecclestone și Fabiana s-au cunoscut în anul 2009, la Marele Premiu de Formula 1, al Braziliei. În acel moment brazilianca era vicepreședinte de marketing. După doar câteva luni s-au logodit. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție a fost Ivy Bamford, cu care are o fiică,Deborah. Apoi timp de 24 de ani a fost căsătorit cu Slavica Radici, un fost model din Croația. Împreună au două fete, Tamara şi Petra. Cea mai mare fiica a lui Bernie Ecclestone are 65 de ani, iar cea mai mică are 31 de ani. De asemenea omul de afaceri are și cinci nepoți.
Magnatul are o avere uriașă. A fost director executiv si fondator al Formulei 1. În 2007 a cumpărat clubul de fotbal Queens Park Rangers, pe care însă l-a vândut în 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: