Redactia.ro
Home » Știri » Patru ucrainence și-au deschis o afacere în România. Succesul a fost garantat

Patru ucrainence și-au deschis o afacere în România. Succesul a fost garantat

GALERIE FOTO (3)

Patru ucrainence au fugit din calea bombardamentelor de pe teritoriul Ucrainei, în țara noastră. Odată ajunse în România, refugiatele s-au gândit ce activitate ar putea să deprindă pentru ca poporul român să le accepte. ”Nu vrem să fim o povară pentru români”, sunt cuvintele celor patru refugiate.
Femeile au declarat în consecință că vor să ajute oamenii de rând și totodată să-și câștige pâinea de zi cu zi.

Afacerea le aduce un real succes

În urmă cu două săptămâni, cele patru femei au început o afacere cu prăjituri prin intermediul platformei online Facebook. Aici au reușit să-și facă bine cunoscută activitatea prin postarea preparatelor pe care le gătesc. Ucrainencele au reuşit adune sute de comenzi pentru dulciurile cu specific ucrainean.
Printre bunătățile pe care le pregătesc cu pasiune se află faimoasele găluşte cu vişine, sau vareniki, un desert tradiţional din Ucraina.
În afară de poze cu preparatele, ucrainencele postează şi detalii despre cum sunt făcute găluştele.
Pe pagina lor de Facebook se pot găsi tutoriale sau reţeţe complete pentru ca și gospodinele din România să gătească rețetele de prăjituri cu specific ucrainean.

Ucrainencele au speranța că se vor întoarce în Ucraina și că totul va reveni la normal

Sursa: Facebook Varenyk
Sursa: Facebook Varenyk

În ciuda faptului că și-au părăsit țara, familiile, cele patru ucrainence susțin că nu și-au pierdut speranța. Ele caută să aibă stabilitate în țara noastră atât cât sunt nevoite să rămână aici.
Cele patru au speranța că războiul se va termina și că vor putea să meargă acasă, la familiile pe care le-au lăsat în urmă.
Războiul a început de pe data de 24 februarie și pare că nu se va soluționa prea curând. Cu toate acestea femeile refugiate au curajul de a porni de la zero pe teritoriu necunoscut și astfel reușesc să pună bazele stabilității pe care și-o doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: