Redactia.ro
Home » Horoscop » Patru zodii se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților. 14 februarie le prinde singure și triste

Patru zodii se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților. 14 februarie le prinde singure și triste

Patru zodii se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților. 14 februarie le prinde singure și triste

Pentru majoritatea, februarie este luna iubirii, o perioadă în care se celebrează dragostea. Se pare, însă, că Ziua Îndrăgostiților nu va fi un motiv de sărbătoare pentru cei în cazul cărora astrele nu s-au aliniat cum trebuie. Patru zodii se despart de partenerul de viață chiar înainte de 14 februarie și vor avea parte de o perioadă grea.

Lacrimi de Ziua Îndrăgostiților pentru aceste zodii

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day și cei care țin cont de sărbătoarea americană și-au făcut deja planuri în acest sens. Se pare, însă, că unii dintre ei vor trebui să le dea uitării, pentru că astrele și-au făcut cu totul alte planuri. Patru zodii se trezesc singure zilele acestea, eveniment la care chiar nu se așteptau.

Nativii din zodia Taur vor pune capăt relației amoroase înainte de 14 februarie. Norocul nu este deloc de partea lor acum și, oricât ar încerca, nu vor putea remedia problemele din cuplu. Va dura extrem de mult până când se vor obișnui cu ideea, mai ales pentru că acești nativi nu suportă singurătatea și cu gândul că cineva i-a părăsit.

Și Balanțele își vor spune „adio”, iar Ziua Îndrăgostiților de anul acesta le va lăsa un gust amar. Chiar acești nativi vor fi cei care pun stop relației, după ce ajung la concluzia că nu mai pot suporta toanele partenerilor de viață. Așadar, vor fi singuri de 14 februarie, în urma propriei lor decizii.

Zodiile care își spun adio de Valentine’s Day

Săgetătorii își dau și ei seama că nu mai sunt compatibili cu omul de lângă ei. În ultima perioadă nu le-a mers deloc bine în plan sentimental, dar au tot tras de timp. Despărțirea este acum inevitabilă și va avea loc chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Aveau planuri mari pentru acest eveniment, încercând să mai repare ceva în relație, dar ajung să ia decizia că le este mai bine singuri, fără obligații.

Vor vărsa lacrimi de Valentine’s Day și Peștii, care brusc se văd singuri. Partenerul de viață s-a săturat ca acest nativ să le dicteze regulile după care să-și trăiască viața, după ce au avut pentru mult timp impresia unei iubiri necondiționate. De acum, Peștii învață să nu își mai facă planuri pe termen lung.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: