Redactia.ro
Home » Monden » Paul Ipate nu își mai dorește copii. Care este, de fapt, motivul

Paul Ipate nu își mai dorește copii. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (5) Paul Ipate nu își mai dorește copii.

Paul Ipate nu își mai dorește copii. Actorul trăiește o poveste de dragoste alături de Jojo și au împreună doi copii. Recent, Paul Ipate a vorbit despre familia sa, mărturisind că nu își mai dorește copii, explicând și motivul deciziei sale.

Paul Ipate nu își mai dorește copii. Care este, de fapt, motivul

Paul Ipate nu își mai dorește copii. Jojo, pe numele său real, Cătălina Grama, formează un cuplu cu Paul Ipate, iar împreună au o fetiță minunată, Zora. Blondina mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. Recent, actorul în vârstă de 36 de ani a vorbit despre familia sa, dar și despre faptul că nu își mai dorește să mai aibă copii. Invitat în podcast-ul lui Dragoș Mușat și a lui Cosmin Natanticu, Paul a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Conform acestuia, el și Jojo au renunțat la multe lucruri pentru copii, motiv pentru care nu își mai doresc un alt copil. „Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, a declarat actorul.

Ce spune Jojo despre o a treia sarcină

În urmă cu ceva timp, Jojo a postat o imagine pe rețelele de socializare în care apare cu o nucă de cocos deasupra abdomenului, semn că ar fi însărcinată. Ulterior, blondina a negat acest lucru, mărturisind că doar i-a îndeplinit dorința fiului ei. „Pe Achim îl amuză foarte tare să facă năzbâtii pentru Instagram pentru că el nu suportă pozele din cauza că m-a văzut pe mine făcând sute! 😊 Având însă simțul umorului, mi-a propus să facem pozele astea cu nuca de cocos. Asta e felul lui de a va transmite cât de tare îi place Instagram.:) A doua poză în care par speriată e tot în regia lui Achim:)). @paulipate a zis că o să spuneți că sunt gravidă a treia oară. Nu sunt. Sunt doar o mămica cu burtă din nucă de cocos”, a scris Jojo pe Instragram.

Deși formează un cuplu de mai mulți ani, Jojo și Paul Ipate nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să o facă prea curând. Actrița a vorbit într-un interviu despre cum a reușit Paul să o cucerească când s-au cunoscut. “Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare. Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”, a mai spus Jojo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: