Redactia.ro
Home » Monden » Jojo a fost îndrăgostită de Florin Călinescu: ”Eram topită”

Jojo a fost îndrăgostită de Florin Călinescu: ”Eram topită”

Jojo a mărturisit că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu. Mai exact, de vocea lui, pe vrema când era doar un copil și-l asculta la radio. Atunci când a avut ocazia să-l cunoască în realitate, a rămas plăcut surprinsă.

Jojo a fost îndrăgostită de Florin Călinescu: ”Eram topită”

Jojo a spus că în copilărie, pe când avea doar 12 ani, s-a îndrăgostit de vocea lui Florin Călinescu. Îl asculta mai mereu la radio și ”era topită” după glasul actorului. Atunci când l-a văzut în realitate, a rămas plăcut surprinsă, informează Spynews.

Cine este fiul lui Florin Călinescu și cu ce se ocupă. Există o mare  deosebire față de tatăl său – Capital

„Feblețe, n-am cum. E taur ca mine. Știi că am fost îndrăgostită de el? Când îi auzeam vocea la radio. Doamne, cât îl ascultam. Florin, nu știu dacă ți-am zis vreodată că îți ascultam emisiunea de la radio. Eram îndrăgostită de vocea lui, eram topită. După ce l-am cunoscut am zis: „wow, uite-l pe Florin Călinescu”. Eram puștoaică, aveam 12 ani, eram singură, normal”, a spus Jojo într-o emisiune de televiziune.

Jojo este căsătorită cu Paul Ipate

Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate de ani buni și au și o fetiță. Cei doi se iubesc foarte mult, mai ales îndrăgita actriță. Drept dovadă, și-a tatuat pe mână o imagine cu ea și actorul, în semn de dragoste. Paul Ipate și Jojo au participat împreună și la Asia Express.

Jojo a aratat chipul fetitei ei pentru prima oara. Zora este o fetita superba

„Acum am palmierii desenati pe mine, asa cum mi-am dorit. 🌴 Sunt patru palmieri, cati membri sunt in familia noastra. Unul pentru Paul, unul pentru Achim, unul pentru Zora si unul pentru mine. 😊 Oamenii se exprima in fel si chip. E o lume imensa afara unde oamenii arata diferit, se imbraca diferit, au culori diferite de par si simt diferit. Diferit nu e ceva negativ, dimpotriva. In felul acesta ne putem completa unii pe ceilalti. Pace in suflete! Buna dimineata! 🌴”, a scris Jojo pe Instagram, în urmă cu ceva vreme.

Jojo, la un pas de căsătorie cu Liviu Vârciu

Pe vremea când nu erau atât de celebri, Liviu Vârciu și Jojo au format un cuplu. Mai mult, chiar aveau planuri de căsătorie, însă, potrivit spuselor lui Liviu Vârciu, Jojo ar fi călcat strâmb în relație. Nașul lor de căsătorie trebuia să fie Horia Brenciu.

„Trebuia să mă căsătorescu cu Jojo şi trebuia să ne cunune Horia Brenciu. În 2000 am cerut-o de soţie. Am făcut şi o prezentare de modă ginere şi mireasă. Am aflat ca m-a inselat si nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Eram cuplu pe scenă, dar şi în viaţa reală. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit.”, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

Jojo și Liviu Vârciu au și prezentat, cândva, împreună o ținută de mire și mireasă.

Liviu Vârciu şi Jojo s-au iubit timp de câteva luni.

În prezent, Liviu Vârciu, asemeni lui Jojo, are o altă relație. Este împreună cu Anda Călin, iar ambii au tot o fetiță.

Liviu Vârciu mai are o fată de 18 ani, dintr-o altă relație, pe nume Carmina.

Image result for liviu varciu carmina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: