Redactia.ro
Home » Monden » Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători: ”A plecat de acasă! Sper din toată inima să se întoarcă”

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători: ”A plecat de acasă! Sper din toată inima să se întoarcă”

GALERIE FOTO (2) Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători: ”A plecat de acasă! Sper din toată inima să se întoarcă”

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători! Vedeta a făcut un apel pe pagina sa de Facebook după ce micuța ei pisică a dispărut de acasă. 

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători

Cei care o urmăresc pe Jojo știu că aceasta este o mare iubitoare de animale și ține foarte mult la cele pe care le are. De aceea, în această perioadă, Jojo trece prin clipe cumplite, pentru că pisica ei, Neagra, a fugit de acasă. Actrița e disperată, astfel că a apelat la ajutorul fanilor ei.

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători! Vedeta a postat un anuț pe pagina sa de Facebook în care le explică fanilor ei că micuța Negruța, așa cum o numește ea, a plecat de acasă și nu o mai găsește. Toată familia o caută și este disperată de disparția ei, potrivit wowbiz.ro.

”Negruța noastră a fugit de acasă exact în ziua plecării noastre. Am tot așteptat-o să se întoarcă, însă nu s-a întors până azi…Dacă o vedeți pe undeva în zona Otopeni ne-ați face o mare bucurie dacă ne-ați da de veste. Va rog să îmi scrieți în privat pe Instagram dacă ați văzut o pisică neagra ca ea… Noi tot sperăm să se întoarcă pentru că o iubim și noi și copiii tare mult. Neagra e parte din familie și după dezamăgirea pe care am suferit-o cu Sfântu’, pisoiul nostru pe care l-am pierdut într-un accident de mașină, vestea cu Neagra e foarte tristă. Sper din toată inima să o găsim cu ajutorul vostru sau să se întoarcă acasă…A plecat de acasă pe 29 decembrie…. Tot trag speranța că poate o găsim”, este mesajul pe care Jojo l-a scris pe pagina ei, în dreptul unor fotografii în care apare alături de pisica ei, Neagra.

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători

Fanii au reacționat imediat la mesajul publicat de Jojo

Sute de persoane au lăsat aprecieri și comentarii la postarea lui Jojo de pe pagina de Facebook. Aceștia i-au transmis vedetei că o vor ajuta să-și găsească pisica. Mulți dintre ei au empatizat cu actrița și au liniștit-o spunându-i că totul va fi bine, însă au existat printre comentarii și câțiva critici. Aceștia i-au spus frumoasei actrițe că ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de animalele ei, care nu ar trebui să stea afară.

Jojo trece prin clipe cumplite de Sărbători! Blondina le-a explicat tuturor că stă la casă și că pisica ei avea voie să iasă din casă în curte și că până acum s-a întors de fiecare dată. Alții au încercat în schimb să o încurajeze și să îi ofere sfaturi care ar putea să o ajute să o găsească pe Negruța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: